Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Любопитен съм за каква помощ от вън пишеш. Ако имаш предвид империализма -Да . Имаше огромна конкуренция между двата лагера. По-успешният модел е ясен.

За избирането от народа, бях ти писал веднаж. Дали са ни изработили , за мен отговора е : ДА. Това обаче беше на 10.11.89г. От тогава народа сам избира съдбата си, без някой да го насилва. Ако в някой избор е сбъркал, то кой е виновен.
    Голямата част от схемите с изработването, дойдоха от вън. Какво му е разбирала главата на консомолеца от пирамиди, приватизации, валутен курс и т.н. Това , че народа е сбъркал е виновен този , който го е подвел . Не е задължително да знаеш , че те насилват в момента, но пък задължително го разбираш в последствие ! Я си спомни, какви бяха избирателите , колко от тях бяха информирани, и тогава ми задавай въпроси. Избират тези, който го правят демократично и информирано.

Тук за теб, Радо "Шишарката" за мен, Митьо "Пищова" останалите да си изберат по образ и подобие.

А ейго ей къде й още един "ГЛАС НАРОДЕН" https://www.youtube.com/watch?v=KF8kstx0dg4 с поздрав към схемаджиите!

Ама е тва дет го пишеш, ако го кажеш и насред мегдана, ша разбереш колко си прав !
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Голямата част от схемите с изработването, дойдоха от вън. Какво му е разбирала главата на консомолеца от пирамиди, приватизации, валутен курс и т.н. Това , че народа е сбъркал е виновен този , който го е подвел . Не е задължително да знаеш , че те насилват в момента, но пък задължително го разбираш в последствие ! Я си спомни, какви бяха избирателите , колко от тях бяха информирани, и тогава ми задавай въпроси. Избират тези, който го правят демократично и информирано.
    Има неща които не са точно така и се чудя дали още да пиша. Видно е , че стоварваш цялата вина на демокрацията, за теб това е мръсна дума.
    За "изработването" : имаше цял институт-на Лилов за разработване на стратегии, имаше ДС на подчинение на КГБ, имаше ДКМС. Нима мислиш, че всичките им кадри са се изпарили -ей така. Точно тези глупави за теб комсомолци , понесоха куфарчетата на Луканов и врътнаха мениджърската приватизация.
    пп. Сигурно приличам на дон Кихот. Има много материали, който има питанки, да чете, който не иска, може да псува и марсианците- па да му олекне.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Има неща които не са точно така и се чудя дали още да пиша. Видно е , че стоварваш цялата вина на демокрацията, за теб това е мръсна дума.
    За "изработването" : имаше цял институт-на Лилов за разработване на стратегии, имаше ДС на подчинение на КГБ, имаше ДКМС. Нима мислиш, че всичките им кадри са се изпарили -ей така. Точно тези глупави за теб комсомолци , понесоха куфарчетата на Луканов и врътнаха мениджърската приватизация.
    пп. Сигурно приличам на дон Кихот. Има много материали, който има питанки, да чете, който не иска, може да псува и марсианците- па да му олекне.
    Не знам защо оставаш с това впечатление , че отхвърлям демокрацията. Съгласен съм с написаното но не можеш да ме убедиш , че не е имало намеса от вън!
    Кой бутна Украйна ?
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Не знам защо оставаш с това впечатление , че отхвърлям демокрацията. Съгласен съм с написаното но не можеш да ме убедиш , че не е имало намеса от вън!
    Кой бутна Украйна ?
    Украйна се бутна сама !
    Да е.б. на украйна . Аз гледам България !

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Украйна се бутна сама !
    Не подхожда на даскал да пише такива цинизми.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011

Айде , бе ! Щом , казваш ?
    Запитай , Рачков !
    Нали , сте бургазлии !

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Айде , бе ! Щом , казваш ?
    Запитай , Рачков !
    Нали , сте бургазлии !
    Ай ся, ще се обиждаме. Ти нали беше 1/2 Бургазлия.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Украйна се бутна сама !
    Те, сега нали са ваканция, грипна ли, дървена ли - позволено им е...

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Нашия специалист, като направи първия тегел с фрезата, що не я обърна наобратно и да заоре пак, ами трябваше да я дърпа назад като малоумник!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •