Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 637

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Аз откога приказвам, че трябва да почерпим челен опит от братята турци пчелари, и да почнем и ний да жулим яката със шекерения сироп...ще се осъзнаем и ние полека-лека!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Интервю с Иван Кожухаров и Янко Янков от телевизия "Черно море": https://www.youtube.com/watch?v=-UVge6iUcsc

Темата е "Намалява ли добивът на мед у нас и очаква ли се скок на цените?", но всъщност се говори за това как ни тровят арендаторите с пестициди и как тази година пак се канят да го направят съшото.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Интервю с Иван Кожухаров и Янко Янков от телевизия "Черно море": https://www.youtube.com/watch?v=-UVge6iUcsc

Темата е "Намалява ли добивът на мед у нас и очаква ли се скок на цените?", но всъщност се говори за това как ни тровят арендаторите с пестициди и как тази година пак се канят да го направят съшото.
    Винаги, когато се разискват проблемите ни пред медии, накрая ми прозвучава, като антиреклама. Не яжте мед, защото в него има това и това и вреди на еди какво си.

Според мен е грешка такъв дебат пред широка публика, още повече, че хората са много далече от цялата картина. В случая беше казано, че меда даже ще повлияе на репродуктивните способности при човека. ( 19.03 мин.)

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Винаги, когато се разискват проблемите ни пред медии, накрая ми прозвучава, като антиреклама. Не яжте мед, защото в него има това и това и вреди на еди какво си.

Според мен е грешка такъв дебат пред широка публика, още повече, че хората са много далече от цялата картина. В случая беше казано, че меда даже ще повлияе на репродуктивните способности при човека.
    Ти, явно не виждаш много по-далече от върхъ на носът си, щом не осъзнаваш генезиса на проблема и неговата сериозност!!!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Искрен Мутафов Виж публикацията
    Ти, явно не виждаш много по-далече от върхъ на носът си, щом не осъзнаваш генезиса на проблема и неговата сериозност!!!
    Нали знаеш, че съм смотан и сигурно не осъзнавам проблема, но като гледам точно телевизия Черно море ще го реши. На мен не ми прозвуча добре, дано потребителите на мед, да са на друго мнение.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Нали знаеш, че съм смотан и сигурно не осъзнавам проблема, но като гледам точно телевизия Черно море ще го реши. На мен не ми прозвуча добре, дано потребителите на мед, да са на друго мнение.
    Ни, най-малко не искам да те обидя с каквато и да е реплика, но какво трябда да направим - да се държим като щрауси, да си "ЗАРОВИМ ГЛАВАТА В ПЯСЪКА" ли пред проблема?!? - а, проблема е повече от ясен, и това са неонекотиноидните пестициди, които са на път да затрият/сериозно овредят/ човечеството, амо то може и точно това да е целта на някой корпурации...

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Да, пропуснал съм. Шест проби но на посеви. Не чух да са правени проби на прашец и мед за въпросните неоникотиноиди. Както и да е. Като цяло клипа и пчеларите в него говорят срещу българските производители, българското производство и продукти и т.н. Ще се радвам ако клипа бъде премахнат.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Да, пропуснал съм. Шест проби но на посеви. Не чух да са правени проби на прашец и мед за въпросните неоникотиноиди. Както и да е. Като цяло клипа и пчеларите в него говорят срещу българските производители, българското производство и продукти и т.н. Ще се радвам ако клипа бъде премахнат.
    Няма как да обясниш един проблем, ако не кажеш в какво се състои неговата същност.

Иначе - хайде да ни тровят и да мрем, но да си мълчим .......

Колкото до това, че пробите са само 6 - заслугата въобще да има някакви проби е на Зам. Председателя на КБП Илия Цонев. Той поиска пробите да са поне 1000, но от МЗХ намериха пари само за 6 ..... Какво да се прави - бедна държава ...... Даже и тези 6 безплатни проби бяха извоювани с големи усилия .....

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Няма как да обясниш един проблем, ако не кажеш в какво се състои неговата същност.

Иначе - хайде да ни тровят и да мрем, но да си мълчим .......

Колкото до това, че пробите са само 6 - заслугата въобще да има някакви проби е на Зам. Председателя на КБП Илия Цонев. Той поиска пробите да са поне 1000, но от МЗХ намериха пари само за 6 ..... Какво да се прави - бедна държава ...... Даже и тези 6 безплатни проби бяха извоювани с големи усилия .....
    Не ми се спори, но не е това начина. В Германия, Сърбия, Турция например, така ли говорят за техните си продукти и производства.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •