Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6768

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Благодаря на всички за съветите. Питите ги извадих да не би да тръгнат мишки или да влизат мухи или други насекоми. Прибрах ги във фибранено сандъче и може в него да ги третирам с мравчена. А пролетта кошера ще го мина с горелката. Имам и “белина“-течен хлорен препарат, с който третират питейната вода в каптажите на ВиК. Може да го разредя 1/10 или 1/20 и да го мина с четката.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Благодаря на всички за съветите. Питите ги извадих да не би да тръгнат мишки или да влизат мухи или други насекоми. Прибрах ги във фибранено сандъче и може в него да ги третирам с мравчена. А пролетта кошера ще го мина с горелката. Имам и “белина“-течен хлорен препарат, с който третират питейната вода в каптажите на ВиК. Може да го разредя 1/10 или 1/20 и да го мина с четката.
    И меда за ракия и питите за восък !?
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Слагам магазините ще вадя мед от кокичета . Днес гледам пчела на едно кокиче и други се врщат в кошера цялите брашнени.
    Само дано след дни да не вадя меда на жертвите. Един приятел храни преди дни и каза че кълбата са + 2 рамки в ставнение с преди 1 месец когато третирахме с ОК. Което значи че са ги поразпуснали, дано не са се увлекли в пило. То вече зависи и от темпертурата при отварянето. Аз няма да храня, според мен тези топли дни са успяли да пренесат достатано мед да изкарат 1 седмица.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Ааааа топло,нетопло......Нека сега да се топлят със шекер,пък меда за март да им стои.....
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри Снимки0439.jpg‎   Снимки0440.jpg‎   Снимки0442.jpg‎  

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •