Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4218

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Новата 2017 година започна със слънце.Времето още от сутринта на първи и днес е слънчево , температурата в момента е 3,5 градуса и се надявам да се покачи още малко.Сняг няма, не е въляло от миналата година и колкото имаше се е стопил.Остана само където е по-усоино.Ще видим как ще продължи нататъка зимата.
    Поздрави и Честита Нова Година!
    Цветан Димитров

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Ново пет!Вчера беше понапекло и снегът започна да се уляга, а тази сутрин -18градуса в 6,00часа.Когато тръгвах за работа-мустакът ми хвана ледени висулки.
    А бе както казва Емил Чолаков-кучи студ ,но какво да направим.
    Поздрави:Цветан Димитров

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Преди малко се прибрах от пчелина.Времето е направо пролетно-14,8 градуса.Прегледах кошериге и им сложих по около килограм Апифонда.Всичките кошери са живи и бяха наизлезли да облитат.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.11.2011
    Пчеларски район
    Русе
    И при мен имаше хубаво и дружно облитане. Мисля си, че трудната част от зимата мина и след тези облитания ще им е по-леко да доиззимят. Смъртноста при мен към момента е 2%. Отводките за разлика от основните семейства не са много добре от към медови запаси, но затова пък всеки кошер си има питка от по килограм. Дано времето остане хладно и през феврурари, а не като миналата година през ден по 15-16 градуса

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Здравейте!От началото на седмицата постепенно се затопля и днес беше около8-9 градуса.Пътьом минах покрай пчелина да хвърля едно око.Кокичетата са нацъфтели и излезлите пчели събираха прашец.Около кошерите имаше и други излезли на припек и да се облитат.За събота го дават да бъде над 12-13 градуса и ще отида да ги прегледам как са се справили с твърдата храна и ако трябва да им сложа още.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    При мен са преполовили питките, по случай подходящото време им мушнах по още една, за да не се налага скоро да ги отварям. Носеха жълт и оранжев прашец по малко.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •