Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 348 от 496 ПърваПърва ... 248298338346347348349350358398448 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,471 до 3,480 от общо 4956
    VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    Да, подвизаваше се и набързо приключи като сценария беше индентичен - ще дойда - ама никакъв не се поевява, не вдига телефона, ако случайно се появи репликата е една и съща - аз отивам там където ме искат. Може би спряха да го търсят и от 3-4 години не съм чувал да е идвал или изкупувал мед насам.
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Същият е- Янис. В къщи е идвал. Много бързо прихвана БГ номерата. Сега май работи по линията Ямбол- Карнобат и нагоре.
    И в нас е идвал, но говоря за годините 2004-2005г. По това време, имаше база в гр.Каолиново, обл.Шумен и за него работеше някаква жена, ама вече не си спомням нейното име, а фирмата се казваше ЯНИ и АНИ или нещо от сорта.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    И в нас е идвал, но говоря за годините 2004-2005г. По това време, имаше база в гр.Каолиново, обл.Шумен и за него работеше някаква жена, ама вече не си спомням нейното име, а фирмата се казваше ЯНИ и АНИ или нещо от сорта.
    Да, около 2002г. Когато се появи в Бургас, вдигна цената от 2.60 на 3.20. Винаги е бил трън в очите на Курдов, Станчев, Г. Иванов..., сега и на други. Няма как да даде много- ще го ликвидират.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията

О това е още по назад във времето - първите му години, тогава се избиваха да го търсят ..
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Потребител
    Регистриран
    30.12.2013
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    О това е още по назад във времето - първите му години, тогава се избиваха да го търсят ..
    Сега фирмата му се кацва мелко

Потребител
    Регистриран
    30.12.2013
    Истината е че.в момента масово се търси био мед(със сертификат)

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    И защо ще го бият нашите.... Нали международната икономическа обстановка била такава. Поне това ни убеждават нашите търгаши. Нали нямат кой-знае каква печалба. Пък като се появи конкурент, тичат да го тупат......Аааа хем работят за жълти стотинки, хем ги е страх от конкуренцията.....

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    И защо ще го бият нашите.... Нали международната икономическа обстановка била такава. Поне това ни убеждават нашите търгаши. Нали нямат кой-знае каква печалба. Пък като се появи конкурент, тичат да го тупат......Аааа хем работят за жълти стотинки, хем ги е страх от конкуренцията.....
    Така е Вальо , по международно му викат картел , тука нии му викаме , че са са сговорили.

Да ти кажа обаче , те и наште скоро ша ядат кютек . Даже, мисля таз година да са спазаря с един търгаш на 3,2 за кило, и кат дойде да го меразим с брата у гуръта. Той после няма да си признай, ама аз ша го снимам, да си имат другите наум, кога за цени са пазарят , да не са срамуват после, кога прибират медъ.
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.10.2011
    Внимание има вероятност украинския мед който е внесен в България да е добит в Чернобил и за това цената му е такава. В Украина такъв мед не се консомира ,а в България не се поверява за радиоактивност.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Ей Remi, и ти си “терца“, направо майорна. А не си заядлив и завистлив. Благодаря!

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    И ДА СА ЗНАЙ !
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри 1800940_593_.jpg‎  
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Страница 348 от 496 ПърваПърва ... 248298338346347348349350358398448 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 17 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 17 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •