Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 69

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от различен Виж публикацията
    Недей да съдиш за другите по себе си!
    Ти не си в нормалната таргет категория. Ти си от така наречените изключения, както и аз. Поведението на средностатистическият клиент е коренно различно от твоето и моето. И липсващото на БЪЛГАРСКИЯТ клиент е нещо много сериозно. Нарича се потребителска култура!
    По-скоро аз и ти сме представители на една от многото възможни целеви групи. И всяка една отделна група си има особенности в мисленето и в психологическите си настройки (вярвания или самозаблуди). Отсега обаче трябва да ти кажа, че нито една целева група не постъпва РАЦИОНАЛНО или РАЗУМНО, когато извършва покупки в магазина. Винаги има залитане в една или друга посока и почти никога няма ЗДРАВ РАЗУМ дори и от позицията на камбанарийката на съответната група.

Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Аз като потребител, помня имената на най-често купуваните артиколи 20-30, но по картинка(употребени) познавам стотици.Всеки човек е минал по пътя на опита, чрез покупката на добри и лоши стоки.Когато купувам познати артиколи не се замислям, защото търся точно определен.Когато се търси даден продукт от неупотребявана марка се губи време в избора на такъв.Не знаят какви продукти да вземат или взимат каквито им попадне, само хората, които не са свикнали да пазарят.Примерно жената се занимава с това, но по някаква причина се налага аз да отида.Като ми каже сирене,взимам каквото ми попадне.Хората, които често пазарят, помнят цени, грамажи,марка, качество на продукта и т.н.Пазаруването в никакъв случай не е хаотично, а в следствие на моментната настройка, целите и парите в джоба.
    Относно боклуците или тези с по-ниско качество, които се продават.Хората са в правото си да си купят каквото си пожелаят, а производителя да произведе всичко що е разрешено от закона.Проблемът е в това, че потребителя не само има правото да знае какво консумира, но производителя трябва да бъде задължен да предоставя напълно тази информация.Практиката при некачествените стоки максимално да се скрият недостатъците им, като по този начин се въвежда в заблуждение клиента и на практика не може да прецени рисковете за себе си.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.12.2014
    Пчеларски район
    Врачанско
    Сложих си първият етикет за да ми имат номера клиентите и като пак им се прияде медец да ми звъннат. После опитах да приведа буркана с меда в по-приятен вид за да може и окото да му се зарадва, защото според мен и това е важно.
    Виждаш, че в дадена област може да се подобри нещо и малко по малко опитваш, проверяваш и подобряваш. Може да е етикет, буркан, центрофуга, разпечатваща машина, 2 майки в кошер, 100 кг мед от кошер и т.н. През зимата си има достатъчно свободно време да се помисли дали нещо може да се свърши и по-добре. Ето и тема за етикети
    Медец

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    До Индивида, с безпричинно дългите, и неразбираеми постове! Моля, може ли, да ни покажете своите етикети???
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    До Индивида, с безпричинно дългите, и неразбираеми постове! Моля, може ли, да ни покажете своите етикети???
    Ако аз съм индивида, ще ви кажа, че разработката на етикети и опаковки при нас е издигнато в култ. Харчим стотици хиляди левове всяка една година в разработка на нови продукти в перфектно според мене дизайнерско и маркетингово оформление. Ако искаш да гледаш картинки - разгледай серията от много сайтове в системата на СТС Холдинг груп. Говорим за хиляди дизайни, разработени през годините.

Заради тебе проверих в директорията на дизайнерите и установих, че наскоро са приключили дизан с номер 113 899.......

Всеки един дизайн съдържа не само етикетката, но и кутийката на продукта, разработени поне в 5-6 различни езикови варианта. Съдържа дизайн и на кашоните, когато са в пълноцветно изображение. Съдържа дизайн и на рекламните листовки и брошури към продукта, както и на картинките за WEB сайта на продукта. И всичкото това в един стил. Ако ти е мерак да гледаш идеи, ела у дома с поне 1 TB твърд диск и ще те зарадвам, като ти копирам целия архив. Живота ти няма да стигне да разгледаш всяко едно дизайнерско решение.

Освен дизайна на всички компоненти около един продукт като картинки, за някои продукти има разработени и клипове или цели рекламни кампании за медиите, някои от които са много скъпи. Ето ще покажа един клип на СТС Софт, който ни струваше точно 10 000 лв. В този клип наемахме художници, дизайнери, фотографи, специалисти по компютърна анимация и дори композитори, които ни композираха собствена авторска музика.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •