Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 11 до 20 от общо 69

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Колкото и да дописваш горния пост, меда от инвертиран сироп и сухата захар няма да се купува от клиентите колкото и хубав етикет да му сложиш. Забравете, че хората са глупаци.
    Малко изтървах дебата, но си мисля, че имаш много високо мнение за хората. Ако теорията ти е вярна, нямаше да се продават ментета в магазините.

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Малко изтървах дебата, но си мисля, че имаш много високо мнение за хората. Ако теорията ти е вярна, нямаше да се продават ментета в магазините.
    ОООоооооооооо, в грешка си. Не си мисли, че не знам, че и тъпаците са много на този свят и именно точно на такива разчитат тези които споменава Матеев. Затова ще има ментета, затова ще има искрящи етикети. Нали имам в къщи една, която като грабне къртечницата, като влезе в някой магазин и като започне да стреля. Ужас. Не уцелва една стока която да е както трябва. След ден два я хвърляме, но ПСИХОЛОГИЯ. Егати тъпотията - психология.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    ОООоооооооооо, в грешка си. Не си мисли, че не знам, че и тъпаците са много на този свят и именно точно на такива разчитат тези които споменава Матеев. Затова ще има ментета, затова ще има искрящи етикети. Нали имам в къщи една, която като грабне къртечницата, като влезе в някой магазин и като започне да стреля. Ужас. Не уцелва една стока която да е както трябва. След ден два я хвърляме, но ПСИХОЛОГИЯ. Егати тъпотията - психология.
    Да де - недоразумение. Точно този пример ли трябваше да дадеш.

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Да де - недоразумение. Точно този пример ли трябваше да дадеш.
    А представяш ли си да има муниции колкото има Матеев, що за оръжие ще е?

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Само не разбрах какво стана с красивите етикети на Александров? Останал е само този с еротичната насоченост.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Клиентите (крайни купувачи на мед) разбират “дръжки“ от качество. Ако могат да различат Български акациев мед, Румънски акациев мед и примерно акациев мед с 10-20% захар-ТЕ ПА НА. Купуват каквото им се рекламира.
    П.П. Иначе знаят да питат- “има ли захар“ и “тоя захаросан мед, хубав ли е“.

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    П.П. Иначе знаят да питат- “има ли захар“ и “тоя захаросан мед, хубав ли е“.
    Именно заради такива хвърлям много труд върху така наречения си - имидж.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Именно заради такива хвърлям много труд върху така наречения си - имидж.
    Това е интересно твърдение. Така изказано означава че всъшност не перфектният/качествен/ ти мед връща клиентите при теб, а твоя имидж които си изградил като мнение на околните за теб. И това е основата на продажбите ти. Каеството и опаковката (етекирането) вече са малко по второстепенни... Казано по друг начин има кръг от клиенти на които принципно можеш д предложиш и мед в кофичка от кисело мляко и те пак ще го купят, като решението им няма да се гради на опаковката, а на това което знаят за теб и твоя продукт...

Не се обиждай но ми напомняш на един познат които понякога точно като теб се запъва като магаре на баир и край ....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    Това е интересно твърдение. Така изказано означава че всъшност не перфектният/качествен/ ти мед връща клиентите при теб, а твоя имидж които си изградил като мнение на околните за теб. И това е основата на продажбите ти. Каеството и опаковката (етекирането) вече са малко по второстепенни... Казано по друг начин има кръг от клиенти на които принципно можеш д предложиш и мед в кофичка от кисело мляко и те пак ще го купят, като решението им няма да се гради на опаковката, а на това което знаят за теб и твоя продукт...

Не се обиждай но ми напомняш на един познат които понякога точно като теб се запъва като магаре на баир и край ....
    Ха, ха....точно заради имиджа си няма да позволя да го продавам в друго освен в буркан, камо ли в кофичка от кисело мляко. Към част от имиджа ми се добавя и меда който продавам. По този начин хората разбират, че никога няма да постъпя тарикатски с тях. Няма да продавам продукт който те ще дават на децата си, а продукт който аз давам и на моите. За мен всичките клиенти са еднакви. Министър Лукарски е ял мед именно от такъв буркан - без етикет. Метачката от улицата - също. А това, че устоявам принципите си и не ахкам на чуждите постижения не значи, че съм се запънал като магаре на баир. А ти на същия принцип може да си сложиш красивите етикети на кофички от кисело мляко и да си го продаваш. Кой ще ти гледа кофичката, освен красивия етикет?

Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •