Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Не ми се сърди, но това, което го пишеш, не е вярно. То е само една илюзия на хора, които искат някакси да се само успокоят, че постъпват правилно. Реалните статистики обаче говорят за друго ......

В конкретния твой случай може и да си прав, защото ЦЕЛЕВАТА ГРУПА, към която си се насочил, са ТВОИ ПОЗНАТИ. На такава една целева група влияят други фактори, като например, че те ПОЗНАВАТ ЛИЧНО и че ти си създал в тях ПОЛОЖИТЕЛНИ АСОЦИАЦИИ. Тази целева група обаче е ОГРАНИЧЕНА, и в момента в който се опиташ да си разшириш бизнеса, продавайки на други целеви групи, веднага ще осъзнаеш, че те не желаят да закупят твоя мед.

Моите разсъждения са верни за МАСОВИ ПРОДАЖБИ В МАГАЗИННАТА МРЕЖА, а не за локални дребни продажби по места, които винаги са ОГРАНИЧЕНИ, особенно когато някъде има огромна конкуренция от други пчелари.
Не се сърдя ни най - малко. Защото номера с изтритата ябълка вече не върви. Хората се усетиха и търсят вече качеството, а не опаковката. Децата вече не вярват в Дядо Коледа ти искаш родителите да лъжеш с лъскави опаковки. Но ти си знаеш начина на работа, а аз знам моя. Само да не дава Господ да продам някой буркан в Габрово, че ........ще си леееш куршум.