Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 62 от 87 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 611 до 620 от общо 861
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Не бих го казал Атанасов .
    Кое визираш даскале.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Кое визираш даскале.
    Че , сме атеисти !
    За другото си прав , но ...

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Пиши, пиши, Има много заблудени- белким им светне нещо. На някои и след още толкова години няма да им е ясно. Да не се обиждат тук присъстващите, но на Българина акъла му ,колкото на врабче. СДС -давай ставаме, като германците. Да, ама не--я да се върнем с БСП. Оппа--греда. Ко прайм, ами има тука един цар, той ще ни оправи. Фал- и той не стана. Ее, най-сигурно да опитаме с БСП и царя. Лоши са --тука има един пич, той ще е бащицата. Та до днес. Всичко това се случва с избори--е кой му е виновен на въртоглавия българин.
    Спомена се скоро за управление на масите, плюс промитите мозъци, това ни е хала.
    пп. Пропуснах Костов, защото знам, че не го харесвате, а не го харесвате, защото така ви е внушено.

Не им пука, защото знаят с какви хора си имат работа. Да спирам, че ще има много обидени.
    Явно , още се луташ ! Ама , аз не мога да ти помогна момче .

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Явно , още се луташ ! Ама , аз не мога да ти помогна момче .
    Изобщо не се лутам, имаш халюцинации. Затова- "момче " -те пратих да четеш една тема, но го изтриха и си пропуснал. Хайде пак -тема : кой, къде е служил.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Властта зависи от манипулациите на богатите хора. Господството, налагано над т.н елит, е основано върху доверие и преданост. И върху взаимния страх от това да бъдат изложени на светло!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Кофти развръзка. Пак сме под прожекторите, № 1.

http://www.novini.bg/news/396536-аре...йков.html

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Много ме дразни когато медиите изопачават новините! Този го представят за българен, но си е жив мангал. Преди 3-4 дни говореха по темата, като след това, веднага пуснаха репортаж как някакви хлапета ритали друго хлапе от цигански произход. Ей 15 пъти наблегнаха на произхода му и върху това как българи биели цигани, а когато мангалите ни излагат по света една телевизия не се изправи да каже че на тоя само паспорта му е български.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Така е, но нали се борят за рейтинг! Много ме дразни като кажат, "за което ние първи Ви съобщихме". Какво значение има, важен е факта! Ама кой е по-по-най! Много внимание се отделя на отрицателното, не ми се вярва все пак положителните новини да ги няма!

Поздрави, Г. Георгиев

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Ами да видим , чии са медиите, и ще си отговорим на въпросите веднага! Кой има интерес , народа да бъде подлаган на стрес, ежедневно. С каква цел го прави!?
    Ето това, са едни прости въпроси, за сложни отговори.

Имаше един лаф
    "Бой, ебан, глад и сръбска музика" , комай до там са ни докарали
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Страница 62 от 87 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •