Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 564

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Явно говориш за дъска мината на (калибрирана ) на щрайхмус. Аз говоря за дъска калибрирана ( с точен размер) но тя е така разбичена, не е мината на щрайхмус. За това не можем да се разберем. Тук в Стара Загора не съм срещал да продават минати на щрайх дъски като като изключим хипермаркетите ама тя цената там е .....Съответно тук цената за една дъска и за кубик е една и съща, просто си смятат каква част от кубика е дъската и плащаш.
    Да , това сигурно е най-скъпият вариант, но го посочих, защото и при него ми излиза сметката. Има евтини варианти , но това е друга тема.

Дъските са дебели 30мм. Склада от където ги вземам имат модерни машини и ти ги пускат, на колкото мм. искаш.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Да , това сигурно е най-скъпият вариант, но го посочих, защото и при него ми излиза сметката. Има евтини варианти , но това е друга тема.

Дъските са дебели 30мм. Склада от където ги вземам имат модерни машини и ти ги пускат, на колкото мм. искаш.
    Ако тука имаше такъв склад, само от него щях да купувам.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Каретката да се върти на градус(до 45°) и стяга на каретката за захващане на детайла към нея(по добра безопасност), възможност на поставяне на човка за точен размер

Заслужил Автор
    Регистриран
    24.08.2014
    Колеги в събота/25.02/в Лидал ще продават настолн циркуляр ПАРКСАЙД 125лв! Някакви отзиви,ако някой работи с такъв?

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Не съм работил с такъв, ама да питам дали знаеш нещо повече? Обороти, мощност?
    Благодаря!

Поздрави, Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Аз миналата година си купих, от този циркуляр, който е с повече опции и има възможност за по-дълъг срез. Освен да го изпробвам, друго не съм правил с него. Не мисля, че е много приложим в пчеларското дърводелство. Това е инструмент за направа на срез под ъгъл, който по-трудно ще направите с обикновен циркулар. Имайте предвид, че детайла, който ще се обработва е задължително да се пристегне към плота. Ако ще обработвате единични детайли - ок, но ако мислите да обработвате повечко детайли - зор работа.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Калине, ще ли е възможно една снимка? И ако може техническите характеристики!
    Благодаря!

Поздрави, Г. Георгиев

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •