Здравейте,
Добре е да има такава тема. С тези цени на едро май все повече от нас ще минат на дребно.
Боре, ако може би ли преместил малко снимки. Спомням си, че беше качвал в други теми. Благодаря!
Поздрави, Г. Георгиев
Здравейте,
Добре е да има такава тема. С тези цени на едро май все повече от нас ще минат на дребно.
Боре, ако може би ли преместил малко снимки. Спомням си, че беше качвал в други теми. Благодаря!
Поздрави, Г. Георгиев
Тя идеята е малко такава май. Да се видим кой до къде е стигнал и дали ние сме в крак с модата. Аз мисля, че напротив би трябвало да не си ги показваме и да не си ги мерим, а всеки да действа по своя си начин и по този начин няма да ставаме като гимназистки - всички с еднакви униформи, а всичко ще е разнообразно и много красиво.
ако остане време за кръчма не пия чай но проблема ми е опаковката да е стерилна и здрава защото идеята е да го разнасям със себе си за сега се справям но над пазара на дребно може да се работи още
За съжаление, ще си останеш неразбран от повечето колеги. Живота ги е направил прекалено мнителни!
Този пост е редактиран от borislav aleksandrov; 19.12.2016 в 23:57.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Масови продажби, в магазинната мрежа? С произведеното от един пчелар? Че той, колко тона ще произведе? Моята целева група са постоянните клиенти. Тези, които биха ме препоръчали на приятели, и познати. Да, с етикета за който иде реч бих ги привлякъл. Но, ако съдържанието зад същия този етикет е нула? Колко ще повторят покупката? Колкото и велик дизайнер да направи етикета, аз сам, дали ще осигуря 200 тона мед за тази масова експанзия? Или говорим за пет тона, от един пчелар? Малко се пообърках, май....
Тая тема я преименувайте на "как да продаваме мед".
Чудя се каква част от хората могат да различат естествен мед от добър имитиращ продукт. Аз например най-вероятно не мога. Или поне, както повечето хора, не съм имал възможност да го проверя. Никой не е подреждал пред мен 10 вида мед и аз, опитвайки, да преценя кой мед е истински. Ако мога, сигурно ще ме признаят за майстор-дегустатор. Ако ви подредя 10 пивки ракии /не долнопробни бъркочи/, колко от вас ще познаят коя е с есенция и коя - натурална? Същото важи и за соковете, сиренето, каймата, халвата и т.н. Повечето хора това не го могат. Така че, според мен, не може да е вярно твърдението, че който веднъж е опитал даден мед, ще го запомни на вкус и следващия път ще търси точно този вкус. Освен ако не е някакъв екзотичен, характерен и лесно запомнящ се. Например, откакто опитах добре направен кремообразен мед, го запомних и го търся по магазините, но за съжаление се предлага рядко и на солена цена. Етикета обаче може да се направи особен и лесно запомнящ се, така че да може да се свърже със продукт ,който сме изяли с удоволствие и ни е харесал. Дори да сме харесали даден продукт, ако етикета е бил невзрачен, следващия път в магазина няма да помним кой точно беше. Съвсем различен е случая, когато етикета е самия пчелар с позната физиономия, но това са продажби съвсем на дребно.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
С риск да стана досаден за някого ще ви пусна отново линка с чудесни етикети за мед който открих в някоя от темите на форума
http://www.pheli.eu
а производител на винтови капачки за буркани на пчеларска тематика са Алианс ДН Стара Загора http://www.alians-dn.bg
С тях може да си спретнете чудесна визия на готовата продукция! Дано да са ви от полза.
Индивида, е този който използва тази обидна квалификация в собствените си постове! Говоря за Гогол. Матеев, към теб изпитвам само респект. Поздрави!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))