Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 50 от 57 ПърваПърва ... 404849505152 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 491 до 500 от общо 564
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Пак говориш за детайл (магазин). Предполагам и без первази. Това е мега дреболия която без щтрайх пак трудно се изработва ама не е невъзможно. Темата тръгна от цял кошер. В един магазин има 4 детайла еднакви дава по два. Дай да видим едно дъно с мрежа колко има?
    Онзи ден взимах дъски които са и по евтини. Атмосферно сушени калибрирани на 21 см. на 2,5 см. дебели, 4 метра 8,90 лв. - 425 лева кубика.

П.П. Как става магазин с дебелина 25 мм от дъска 25 мм.?

Е ,ти развиваш своята теза и не четеш.Писал съм калибрирана. Става въпрос за цена на 1 дъска, ясно за кубик е по-ниска.
    Примера ми е за магазин, но важи и за цял кошер.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от demonj Виж публикацията
    Да добавя по темата относно безопасността,трябва да се внимава много при работа с дърводелски машини,лятото едва не останах без един пръст,за тези които не са работили с дърводелски машини моя съвет е да вземат поне един урок от някои дърводелец.
    За безопастността е ясно, всички сме зрели хора. Не агитирам никой да си прави кошерите сам. На мен ми излизат по-евтино и това споделям. Всеки си прави сметката както може.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Всеки си има глава на раменете, и може да реши за него какво/кое е най- изгодно. До сега всички кошери съм си ги правил сам. Не мога да заделя достатъчно за да ги купувам. Ако тръгна да ги смятам колко ми струват, сигурно ще ми побелее главата!
    Използвам по възможност втора употреба дървен м-л. Купувам само необходимото. Като машини: Циркуляр на ейнхел, винтоверти два бр. единият е на ток, бормашина, оберфреза, стеги, зеге, флекс за шлайфане. Имам и абрихт габровски на Рачо ковача, но съм го затрупал с разни боклуци, и в момента не го ползвам.
    В момента който мога да си го позволя бих си поръчал м/у 10 и 20 кошера. Не бих спрял да се занимавам сам и да си ги правя!

Поздрави, Г. Георгиев

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    http://www.profesionalnatehnika-bg.c...F%D1%80-pts-10

http://suneuropa.com/product/5830/st...zen-model.html

По Коледа излизат офертите!!!
    Не зная нищо за втората оферта, а до Хасково не съм ходил и ще съм благодарен на колеги от там да кажат две три думи за фирмата която представя този циркуляр.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Пропуснах, купил съм и една прахосмукачка която "ръгам" на циркуляра. Не че няма прах но е по-добре с нея.
    Относно безопасността, резнах си два пръста на лявата ръка по съвсем мъничко, но ми стига за да внимавам повече. И двата пъти съм си виновен само аз, малко разсейване, и "резултата" е налице. Нужно е много внимание и концентрация върху това което правиш!

Поздрави, и много внимание! Г. Георгиев

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Галине, моето мнение! Не съм работил с нито един от двата! Ако трябва да избирам и да си купувам сега, бих се спрял на втория /Шепах/. Повече мощност, и по-голям размер на диска. Успех!

Поздрави, Г. Георгиев

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%...B4-ptk-2000-b2
    И още един вариант, който бях гледал в Лидъл ама бяха свършили.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Малееей, чак искри хвърчат. Внимавайте с талаша!

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Ако сега трябваше да купувам дървообработващата машина бих взел Raider RDP-CWM01,всичките необходими машини са събрани в едно.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    Интересна идея за прахоулавяне.
    https://www.youtube.com/watch?v=zKpyCRkqjI8

Страница 50 от 57 ПърваПърва ... 404849505152 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •