Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8068

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    С такъв бях преди 4 г, доволен съм. Само не знам каква му беше гаранцията.
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    С такъв бях преди 4 г, доволен съм. Само не знам каква му беше гаранцията.
    В момента съм с такъв, купувах го-105лв.Като гледам цената, пак май такъв ще взема.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Монбат, 75 ан 8 години преди да издъхне и това на дизел който е каран постоянно. Зимата при -5 и надолу, прибран на топло. Акумулатора е като жената, трябва си грижа!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Изберете българското! Англичаните навремето така са се самоизвадили от голямата криза, като са купували само английски стоки, независимо от качеството - идеята е да въртим парите вътре в държавата, без да изтичат навън....циганите от 1000 години са на тоя принцип, и оцеляват добре като ги гледам.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Гледам от Тутурутката , много палци са му набили на инженеро.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Изберете българското! Англичаните навремето така са се самоизвадили от голямата криза, като са купували само английски стоки, независимо от качеството - идеята е да въртим парите вътре в държавата, без да изтичат навън....циганите от 1000 години са на тоя принцип, и оцеляват добре като ги гледам.
    Да ти кажа, няма как да стане, щото голяма част от бизнеса е външен, и като такъв изнася парите навън, и съвсем не е заинтересован да подпомага родното производство. При него принципа е да наколенчиш доставчика, и с този маниер на работа голяма част от родните производители не са конкурентни на вноса. Ето например свинския /Кауфланд/ ни научи да плюскаме, като свине най разнообразни вносни боклуци. Колко от стоките вътре са родно производство !?
    Според мен, именно за такива бизнеси, трябва да има определен лимит за вноса, и тогава ще бъдат принудени за търсят родното производство. И следствието , когато има търсене, ще има и предлагане.
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •