Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 861

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Пиши, пиши, Има много заблудени- белким им светне нещо. На някои и след още толкова години няма да им е ясно. Да не се обиждат тук присъстващите, но на Българина акъла му ,колкото на врабче. СДС -давай ставаме, като германците. Да, ама не--я да се върнем с БСП. Оппа--греда. Ко прайм, ами има тука един цар, той ще ни оправи. Фал- и той не стана. Ее, най-сигурно да опитаме с БСП и царя. Лоши са --тука има един пич, той ще е бащицата. Та до днес. Всичко това се случва с избори--е кой му е виновен на въртоглавия българин.
    Спомена се скоро за управление на масите, плюс промитите мозъци, това ни е хала.
    пп. Пропуснах Костов, защото знам, че не го харесвате, а не го харесвате, защото така ви е внушено.

Не им пука, защото знаят с какви хора си имат работа. Да спирам, че ще има много обидени.
    Явно , още се луташ ! Ама , аз не мога да ти помогна момче .

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Явно , още се луташ ! Ама , аз не мога да ти помогна момче .
    Изобщо не се лутам, имаш халюцинации. Затова- "момче " -те пратих да четеш една тема, но го изтриха и си пропуснал. Хайде пак -тема : кой, къде е служил.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    За тези дет са забравили, кой ни ограби, и ни срина икономически през 1919. Моите роднини са били, насила изгонени от Беломорска тракия, и цалото им имущесво е било заграбено, земи, имоти.... Много лесно, забравихте историята и се кланяте на френски , английски и руски престъпници с надеждата някой да ви оправи. Е оправят ни, както те си знаят! Отзад!

Кога, ще ни върнат заграбеното ???

https://fakti.bg/world/212352-27-noe...iskiat-dogovor

Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Подобни карти рисуват всичките ни съседни държави. Като малки са ги учили на тях, както и нас. За добро или за лошо, териториите са си сменяли собствеността и населението, някои от тях многократно. Тръгнем ли по този път, ще срещнем същата страст и убеденост у противната страна. Най-много да се избиваме взаимно, защото никоя от страните няма да отстъпи. Да се надяваме продължаващата глобализация да размие проблемите в по-далечно бъдеще.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Тренда на глобализацията май се обърна! Европа винаги е била съставена от национални държави, със свои етноси, езици и култури. Проекта СЕЩ в Европа е невъзможен!!!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Подобни карти рисуват всичките ни съседни държави. Като малки са ги учили на тях, както и нас. За добро или за лошо, териториите са си сменяли собствеността и населението, някои от тях многократно. Тръгнем ли по този път, ще срещнем същата страст и убеденост у противната страна. Най-много да се избиваме взаимно, защото никоя от страните няма да отстъпи. Да се надяваме продължаващата глобализация да размие проблемите в по-далечно бъдеще.
    Нямам в предвид съседните нам държави а конкретно Франция Англия и Русия. От тях, аз искам възмездие. Също така искам, да се помни от младите , кога идат да работят в чужбина, ЧЕ КОГАТО ГИ ТУПАТ ПО ГЪРБА ДА СЕ ОГЛЕЖДАТ, ЩОТ ТОВА НЕ Е ЖЕСТ НА ПОХВАЛА!

2019 договора изтича! Ний пари сме давали, земи, добитък и какво ли не ! Аз искам да ми се опрости настоящия дълг , реципрочен към взетото , което се знае и е надлежо документирано през 1919!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Аз искам да ми се опрости настоящия дълг , реципрочен към взетото , което се знае и е надлежо документирано през 1919!
    Тоз виц, е нов за мен.

Така е : един иска джак-пот, друг-василевса ...

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Тоз виц, е нов за мен.

Така е : един иска джак-пот, друг-василевса ...
    Таралежа ch.atanasov е птица упорита! Не го ли ритнеш не полита !?!
    Този пост е редактиран от Remi; 21.12.2016 в 14:28.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Нека тука да пишем за гадните западняци и лошите китайци, с техните некачествени стоки.
    Малко статистика:
    първият ми телевизор бе -Велико търново-84. Взех го с връзки за 920лв. Заплата -220лв.
    последният е-LG -китайски цена-500лв. заплата--около-1000лв.
    Първата ми перална машина беше Тамат -купена с връзки за 680лв. Заплата -200лв.
    Последната перална е Краун -цена 420лв. заплата ----около 1000лв.
    пп. ясно е кога са се случвали нещата -преди 89г. и след нея.
    хайде дайте коментари.
    Давайте и за сиренето.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •