Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 60 от 87 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 591 до 600 от общо 861
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Вярно бе , как не се сетих, ми аз в Германия съм живял до сега! Съвсем я омешахме вече.
    Че не са цигани е ясно. Не се знае каква е жената. Действието е резултат на силна омраза. Защо млад мъж мрази така млада жена? Ако е чужденка ? От записа се разбира, че е имало контакт още на предното стълбище / четиримата слизат гледайки след жената/. Нападателят през цялото време държи бира в едната ръка, в другата цигара, на стълбите пада втора бутилка- от къде? Според мен те са я сложили в ръката на жертвата, подпичквайки се по стълбите.

пп.Не съм живял в Германия, само съм минавал от там и съм чувал, че пият бира.
    Защо един Българин би блъснал една Германка.

Последно инфо: http://www.novini.bg/news/395862-гер...етро.html

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Че не са цигани е ясно. Не се знае каква е жената. Действието е резултат на силна омраза. Защо млад мъж мрази така млада жена? Ако е чужденка ? От записа се разбира, че е имало контакт още на предното стълбище / четиримата слизат гледайки след жената/. Нападателят през цялото време държи бира в едната ръка, в другата цигара, на стълбите пада втора бутилка- от къде? Според мен те са я сложили в ръката на жертвата, подпичквайки се по стълбите.

Паживьом увидем!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Като почваме да спорим, дали този “човек” е циганин или българин, се отклоняваме от проблема.
    Това което е извършил е престъпление => той е престъпник => трябва да бъде наказан според закона и етноса или гражданството нямат никакво значение.
    Случката наистина е жестока и не може да остане без коментари, но искам да използвам случая да погледнем по-отвисоко на проблемите в България:
    1.Един такъв престъпник не може да определя имиджа на България пред света. Дори Волен Сидеров, като прави „номби” в Австрийските ресторанти, скандали с чужди посланици в самолетите, удря редови полицай в качеството си на депутат, и с всичките си циркаджийски номера, не може да определя имиджа на България.
    2.Пред Света България не е известна с подобни дребни престъпници, а има съвсем друг имидж:
    -Най-голяма корупция.
    -най-крупни наркотрафиканти.
    -най-много фълшификатори на пари.
    -...не мога да изброя всичко, а и не искам, защото ми става лошо.
    Ще използвам случая, да развенчая един Манипулативен мит:
    „Политиците произлизат от народа. Те са такива, защото народа е крив”
    „Да, да, ама не” – Петко Бочаров. Ако беше така, сега народа щеше, да е разграбил всичко що беше държавно, а политиците като производни щеше да драпат, да си топнат пръстчето в кацата с мед.
    Бандити нападат, пребиват, убиват и ограбват възрастни хора по селата. Възрастните хора са безпомощни - това е разбираемо. Полицията също е безпомощотна – това не е разбираемо.
    Повече от 15г. Вилнеят телефонни измамници. Полицията е безпомощна.
    На гражданските протести полицаите прилагат „Добре премерена сила”-Михаил Миков. Там полицията не само, че не е безпомощна, но дори се налага, да си преценява силите.
    Дали този тормоз над българските граждани не е от полза на политиците?
    Пример: Хората затънали в личните си проблеми и в борба за оцеляване, не виждат далаверите с милиарди и не могат да разберат от къде им идват проблемите.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Паживьом увидем!
    Вярно, да не си помислите нещо. Харесвам ги братята, като хитлер -евреи.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията

Пример: Хората затънали в личните си проблеми и в борба за оцеляване, не виждат далаверите с милиарди и не могат да разберат от къде им идват проблемите.
    Ами като не могат да разберат, кой им е КРИВ. Има предизборна кампания, има ден за размисъл, тогава се мисли. Колко са чели програми--5%. Защо избират някого--защото бил красив. Поговорката е : каквото си надробиш, това ще сърбаш.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Като почваме да спорим, дали този “човек” е циганин или българин, се отклоняваме от проблема.
    Това което е извършил е престъпление => той е престъпник => трябва да бъде наказан според закона и етноса или гражданството нямат никакво значение.
    Случката наистина е жестока и не може да остане без коментари, но искам да използвам случая да погледнем по-отвисоко на проблемите в България:
    1.Един такъв престъпник не може да определя имиджа на България пред света. Дори Волен Сидеров, като прави „номби” в Австрийските ресторанти, скандали с чужди посланици в самолетите, удря редови полицай в качеството си на депутат, и с всичките си циркаджийски номера, не може да определя имиджа на България.
    2.Пред Света България не е известна с подобни дребни престъпници, а има съвсем друг имидж:
    -Най-голяма корупция.
    -най-крупни наркотрафиканти.
    -най-много фълшификатори на пари.
    -...не мога да изброя всичко, а и не искам, защото ми става лошо.
    Ще използвам случая, да развенчая един Манипулативен мит:
    „Политиците произлизат от народа. Те са такива, защото народа е крив”
    „Да, да, ама не” – Петко Бочаров. Ако беше така, сега народа щеше, да е разграбил всичко що беше държавно, а политиците като производни щеше да драпат, да си топнат пръстчето в кацата с мед.
    Бандити нападат, пребиват, убиват и ограбват възрастни хора по селата. Възрастните хора са безпомощни - това е разбираемо. Полицията също е безпомощотна – това не е разбираемо.
    Повече от 15г. Вилнеят телефонни измамници. Полицията е безпомощна.
    На гражданските протести полицаите прилагат „Добре премерена сила”-Михаил Миков. Там полицията не само, че не е безпомощна, но дори се налага, да си преценява силите.
    Дали този тормоз над българските граждани не е от полза на политиците?
    Браво колега! Държиш печено курса.

И изхождайки от поговорката "Интереса клати феса" , да си зададем въпроса . Кой има интерес от това ?
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Не са нито Българе, нито Цигане? Ами са си баш Европеидни мангале. Да си ги ползват със здраве! Жалко за момичето! Не стига че удря жена, ами и като най- долен подлец, в гръб. Тяхната мама! Европейска!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Ами като не могат да разберат, кой им е КРИВ. Има предизборна кампания, има ден за размисъл, тогава се мисли. Колко са чели програми--5%. Защо избират някого--защото бил красив. Поговорката е : каквото си надробиш, това ще сърбаш.
    Стига бе колега , караш ме да пиша пак фермани. Недей така найвно, каквото и да гласуваш то е решено преди това! Н е ли ясно вече двайсе и .... години!

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Не са нито Българе, нито Цигане? Ами са си баш Европеидни мангале. Да си ги ползват със здраве! Жалко за момичето! Не стига че удря жена, ами и като най- долен подлец, в гръб. Тяхната мама! Европейска!
    А е тва е приказка, на място!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата

Атанасов, какво се чудиш? Нали знаеш как става? Девойчето е минало покрай тях. Те са му подвикнали някакви думи тип свалка. Дамата е отвърнала на свалката с ПРОСТАК и нали нашите са си тънкообидни и не трябва да им се отговаря на тъпите намеци "ела с мен в пещерата да ти покажа боздуганя" също с остри думи, а с БЛАГОДАРЯ за глупостите им. И сега Аз, ВИЕ и цяла България ще се червим пред Германците и целия СВЯТ. Защо, питам аз?

Страница 60 от 87 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •