Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 59 от 87 ПърваПърва ... 949575859606169 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 581 до 590 от общо 861
    Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    Ми, че те циганите първи тръгнаха по Европа и са лицето на Българина там!

ПП: Тия дни съм айляк и ще се оглеждам за тоя кандидат Българин!

Потребител
    Регистриран
    15.02.2011
    Пчеларски район
    Чирпан, Ст.Загора
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    - Пчеларските "лидери" са ЛИДЕРИ, само защото пчеларите са съгласни с това.
    - Сред тези "лидери" има ПРЕДАТЕЛИ, но никой нищо не им прави, само защото ПЧЕЛАРИТЕ СА СЪГЛАСНИ С ТОВА.[/B]
    ПРИНЦИПА НА ПИТЪР: „За всяка работа съществува човек, който не може да я върши. И точно той успява да заеме тази длъжност“.

Естественото следствие от Принципа гласи: За всеки служебен пост се проявява тенденция да бъде зает от човек, некомпетентен да върши работата.
    Кой все пак върши работата?
    Работа се върши от онези, които все още не са достигнали своето ниво на некомпетентност.
    Nil satis nisi optimum

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Такааа , сега трябва да уточним, той госин циганина българин ли е, или циганин ?

http://nova.bg/news/view/2016/12/14/...0%D1%80%D0%B8/
    Този, а и всички останали около него трябва да ги екстрадират на Луната. Един малоумник ще създава лице на държавата и то поне да е българин, а то....Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от галин Виж публикацията
    Ми, че те циганите първи тръгнаха по Европа и са лицето на Българина там!
    През 1992г. аз не бях ходил и до Айтос, когато те кръстосваха Германия през Полша. Тогава продаваха кръв, до колкото съм чувал.

пп. За конкретният случай не избързвате ли.

"Оказва се, че единственият разпознат е български гражданин. Полицията не съобщава името му, защото все още тече разследване.""Местната преса пише, че българинът ще бъде освободен от ареста, защото не е човекът, ритнал младата жена. "

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Този, а и всички останали около него трябва да ги екстрадират на Луната. Един малоумник ще създава лице на държавата и то поне да е българин, а то....Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.
    А не не, има, той затова се опитва да придава, същите цигански чалъми по навик и там, ама тоз път не е познал ! Лошото е че там, няма кой да му счупи краката, а ще лежи!

Направете си труда, да идете към среднощ в едно заведение , там такива с багер да ги копаш, не с лопата !
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    През 1992г. аз не бях ходил и до Айтос, когато те кръстосваха Германия през Полша. Тогава продаваха кръв, до колкото съм чувал.

пп. За конкретният случай не избързвате ли.

"Оказва се, че единственият разпознат е български гражданин. Полицията не съобщава името му, защото все още тече разследване.""Местната преса пише, че българинът ще бъде освободен от ареста, защото не е човекът, ритнал младата жена. "
    Те всичките са "български" граждани!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Те всичките са "български" граждани!
    Да, не ми стана ясно защо решихте, че е циганин.

пп. Няколко пъти гледам записа, бе много бели за БГ цигани.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2012
    Пчеларски район
    Шумен
    Типичен светъл мангалоид с цигански черти. Той и азис е бял ама си е циганин.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Сега ми се врътна такава идея : Младата жена е от арабска националност, а четиримата млади ,бледолики мъже са германци .????Е ?

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Сега ми се врътна такава идея : Младата жена е от арабска националност, а четиримата млади ,бледолики мъже са германци .????Е ?
    Вярно бе , как не се сетих, ми аз в Германия съм живял до сега! Съвсем я омешахме вече.

Страница 59 от 87 ПърваПърва ... 949575859606169 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •