koragroup , по-добре ги возете с открита каросерия , но в края на краищата с каквото има. Първо през деня - отваряте кошерите и където има хлабави рамки трябва да ги уплътните с клинчета, летвички, топчета восък ако щеш. Обезопасяване на дъна и прелки, мисля че е ясно. При товаренето- сандъците да са плътно един до друг , още по-добре с някаква изолация между тях с каквото се сетиш за да не могат да се блъскат. По пътя всичко става. Аз като превозвам махам капаците, запушвам пролуките около таблите с парцали и увивам със стреч фолио домакинско, разбира се да има достъп на въздух. Разтоварвам, слагам капака, малко вода на прелката както вика Алекси, отварям и през деня си гледам другата работа. Пушалки, була, ръкавици, знаеш как е.
Никога няма да забравя как превозих първите си два кошера преди години. Нулев пчеларски опит, теоритично подкован и подробно инструктиран от патили колеги. Лек прохладен дъждец, 40 км второкласен път, Лада Самара хетчбек със смъкнати седалки, вътре два стари ДБ и жена ми някъде между тях от време на време светва с фенерчето да види дали не са тръгнали пчелите да излизат. По средата на пътя от нищото се появи една пчелица и щях да колабирам. Ноо , всичко беше с хепиенд :D . Успех !