Здравейте,здравей и ти freddie.Малко със закъснение пиша.
В интерес на истината съм се пробвал 2-3 пъти да суша рибица,но не си струва гимнастиката.
Добри хора продават това онова.Аз лично хапвам само от онова плоското,там горе в дясно
.Останалото не ми допада.На времето приготвяхме домашни наденици от домашно месо.
Останаха само спомените.
Това тук се нарича преял селянин в Лондон.
Мога да постна още много снимки,но не виждам смисъл.
На едно магазинче пуснаха пресен чесън.
Рекох си-ще го пробвам.
Момичето зад щтанда ми казва:
Господине,на парче струва оп левче.
А бе давай го тук и казвам.
Когато се прибрах в къщи и го пробвах се оказа пълно менте.
Само леко намирисваше на чесън.
И накрая да пожелая весели празници ако не се чуем до тогава.
![]()




Цитат
