Цитат Първоначално публикувано от freddie46 Виж публикацията
Вече мина почти една седмица откакто сподели рецептата!Явно ти е билапрясна в главата.Наближава наданицата да изсъхне и трябва да ни поканиш да я опитаме!
Здравейте,здравей и ти freddie.Малко със закъснение пиша.
В интерес на истината съм се пробвал 2-3 пъти да суша рибица,но не си струва гимнастиката.
Добри хора продават това онова.Аз лично хапвам само от онова плоското,там горе в дясно
.Останалото не ми допада.На времето приготвяхме домашни наденици от домашно месо.
Останаха само спомените.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-12-12 21:27:28.png
Прегледи:      145
Размер:	443.9 KB
ID:	8018


Това тук се нарича преял селянин в Лондон.
Мога да постна още много снимки,но не виждам смисъл.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-12-12 21:28:22.png
Прегледи:      145
Размер:	291.5 KB
ID:	8019

На едно магазинче пуснаха пресен чесън.
Рекох си-ще го пробвам.
Момичето зад щтанда ми казва:
Господине,на парче струва оп левче.
А бе давай го тук и казвам.
Когато се прибрах в къщи и го пробвах се оказа пълно менте.
Само леко намирисваше на чесън.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-12-04 16:59:08.png
Прегледи:      145
Размер:	273.1 KB
ID:	8020


И накрая да пожелая весели празници ако не се чуем до тогава.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-12-04 16:58:32.png
Прегледи:      145
Размер:	552.7 KB
ID:	8021

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2016-12-07 21:07:07.png
Прегледи:      144
Размер:	55.2 KB
ID:	8022