Цитат Първоначално публикувано от evgeni.filimonov

ЕТО ЧЕ ЗНАЕШ, а питаш ???
Нещо се засегна че попитах ли?
По добре да попитам от колкото да се излагам Евгени.

Цитат Първоначално публикувано от Lazrov
Абе хора какви са тези цени 220лв.,
Много ценни съвети съм получил от теб, и не искам да влизаме в конфликт, но
Ще те попитам лично, ти твоите би ли ги дал по 200лв????

нали и куповача трябва да спечели нещо
И купувачите ли да мислим, ами тази година като изкара 25кг. мед х5лв.=125лв. и ще си има семеиството и догодина и следващата и т.н.т стига да съумява да ги гледа.

Младене, а този твоя човек дето е на 70г. като умре и няма кой да му гледа кошерите, да знаеш , че децата му ще ги продадът за 80-100лв., аз само от такива съм си взимал кошерите и пак ако ми изпаднат ще ги купя.
Този човек ще ги остави на мене без нито 1 стотинка.
А това че си купувал кошер на такава цена, това е било защото те са били никумо ненужни.
И когато продаваш стока която не ти трябва, не можеш да се грижиш за нея и искаш просто да се отървеш я продаваш на бърза цена, за да се продадът максимално бързо.
И аз ако има хубави семеиства с кошери на тази цена и аз не бих ги пропуснал.
А впрочем миналата година е починал един човек в моето село и са продали пчелите по 120лв. с магазините които са били пълни с мед.!!! Е научих го сега, но не съжалявам.
То само меда в магазините е струвал толкова. Но на хората не съм им трябвали.

В момента ситуацията е друга, реална пазарна цена на кошер с пчели.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Току що се връщам от пчелините където продадохме 4-ри кошера на 9 рамки + преградна дъска пълни с мед и пчели, с магазини и изградени магазинни рамки като в корпусите има над 7-8кг. мед на цена 250лв. Кошера е ДБ 10р.
Като купувача получава гаранция, че взима стока която Май месец е на 100% в силата си. Ако ли не връща стоката!

Ние не искаме да продаваме кошерите си, просто идва човека, пита и ние му казваме, ако иска иска ако не си заминава. Човека ги взе за да опрашва Череши.

А само за справка погледнете цените тук: http://www.draperbee.com/beesupplies...Bee_Prices.htm
Не можах да намеря за страни от европа.
Само ние тук сме принудени да не ценим това което имаме.

Приятна вечер.