Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 20

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    29.09.2010
    Пчеларски район
    Габрово
    Уважаеми колеги,
    Прочетох ,че няма информация за срещата в Русе и постнах линка ,който г-н Куменов публукува във фейсбук.
    Позволих си да направя коментар относно декларацията за което бях разпънат на кръст.Бях обвинен едва ли не ,че спъвам
    осъществяването на мечтите които те са имали.Чест прави на г-н Куменов ,че прие нещата спокойно и не се влючи в нападките срещу мен.
    Ето моят коментар във фейсбук,не визирам никого конкретно,това е личното ми мнение:

Вие как си представяте да има дежурни ветеринари през почивните и празнични дни .Кой ще плаща извънредния труд и двойния надник? Искате заплащане за опрашване на брой пчелно семейство или колония както е по-модерно в последно време.Що за глупост?Държавата никога няма да се съгласи на това.Голяма част от фермерите не им пука за опрашването ,защото яко лапат.Някои фермери са осъзнали ползата от опрашването и се договарят директно с пчеларите ,но те са единици.В искането за заплащане на опрашването виждам лични интереси на хора с много кошери ,които искат още да лапат.Моля Ви ,спрете се !Стига простотии! Никой не е вечен,с прах,пепел и забрава свършва всяка земна слава

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    На мен като страничен наблюдател тази декларация ми звучи малко като "общи приказки" и отбиване на номер.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •