Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 11 до 20 от общо 84

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Заглеждах се по разпечатващите машини на Lyson и на моменти бях склонен да си купя през следващата година.Благодарение на споделения опит, всякакво желание в мен се изпари.Ще остана по план с ръчно разпечатване.Остава разочарованието, че дори прост инвентар какъвто е пчеларския, трябва много внимателно да подбираме.Въпреки високата цена за парче метал и инжинерство на ниско ниво, излиза, че срещу парите си можем да вземем некачествен продукт.Теми като тази са особено полезни, където да се показват недостатъците,дефектите на определени марки и модели, за да имаме реален избор в това, което купуваме.Благодарностти на хората, които споделят опита си, а можеха да премълчат грешките си и броят на разочарованите да расте.

Автор
    Регистриран
    27.08.2016
    Пчеларски район
    Русе
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Тази констатация ми се струва малко несериозна. Все едно да кажеш, че на Матеев счетоводителя не може да работи с калкулатор.

То счетоводителя му може да работи с калкулатор, но интересното е какво точно смята, щото работещи много но резултати йок!
    Та инженери много, но разбиращи от металознание и термообработка е доста рядко срещано. В западните фирми, тези обработки ги смятат за технологични тайни, просто защото нямат такива специалисти, или те им излизат прекалено скъпо. Работят със сурови метали и резултатите са отчайващи. Могат да са добре конструирани, съоръженията и машините им, но при липса на технолози, определящи вида на метала и режимите на термообработка през които трябва да мине даденото изделие, става мазало!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от различен Виж публикацията
    То счетоводителя му може да работи с калкулатор, но интересното е какво точно смята, щото работещи много но резултати йок!
    Та инженери много, но разбиращи от металознание и термообработка е доста рядко срещано. В западните фирми, тези обработки ги смятат за технологични тайни, просто защото нямат такива специалисти, или те им излизат прекалено скъпо. Работят със сурови метали и резултатите са отчайващи. Могат да са добре конструирани, съоръженията и машините им, но при липса на технолози, определящи вида на метала и режимите на термообработка през които трябва да мине даденото изделие, става мазало!
    Това направо ме смая. Тия големи тъпаци. Ела да ти нарина инженери специалисти, технолози от каквито си искаш направления. Най вече разбиращи от металознание и термообработка. Братовчеда ми е завършил точно това - металознание. А имаме и специалист по космонавтика, но работи всичко друго освен космонавтика. Разбираемо. Ех, тези глупави западняци. Да им се неначудиш.

Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •