При изчисленията съм заложил следния алгоритъм (логика на изчисления):

1. Изчислявам ЦЕНАТА НА ПРИДОБИВАНЕ, като тя освен покупната цена включва и всички останали разходи по закупуване и регистриране на транспортното средство, както и първоначалното окомплектоване с различни задължителни или не допълнителни оборудвания. Включвам и първоначалния ремонт, щото транспортното средство да бъде приведено във вида, в който ни устройва и в който то ще ни върши полена работа. Включил съм една камара първоначални раходи, за които съм се сетил Ако нещо съм го пропуснал - пишете.

2. Предполага се, че все някога това транспортно средство ще го продадем, но за по-ниска цена, защото е остаряло и амортизирано. Разликата между цената на придобиване и продажната цена са парите, които ние ги губим само защото транспортното средство е стояло няколко години при нас. Не е необходимо дори и да сме го карали - моралното остаряване е достатъчно, за да го продадем това транспортно средство на по-ниска цена. Тука всъщност се сдобиваме с един РАЗХОД НА ПРЕСТОЯ ПРИ НАС. Като го разделим на броя на годините и получаваме колко пари губим всяка една година от този престой. Тези пари съм ги кръстил във файла като СРЕДНОГОДИШНА АМОРТИЗАЦИЯ. Тези пари вие наистина ги губите. Ако искате, можете да си ги сметнете и като среднодневна амортизация или по-доброто, което аз съм го направил, е да ги знаем като ЦЕНА НА АМОРТИЗАЦИЯТА ЗА 1 km (получаваме я като разделим тази сума на броя на изминатите километри за 1 година).

3. Годишни разходи - това, което всяка една година задължително го харчим около транспортното средство. Това са винетки, граждански отговорности, годишни прегледи и още 5-6 неща, за които съм се сетил. Сигурно има и още - ако се сетите, казвайте. Специално разхода за годишните ремонти е много неясен, но не ви съветвам в това поле да слагате числото нула, освен ако транспортното ви средство не е чисто ново. Аз съм заредил калкулатора с някакви реалистични цифри, базиращи се на това, което реално се е случвало, и за което моя счетоводен отдел ми е давал реални справки.

4. Разходи, свързани с изминатите километри (гориво, масло, филтър, гуми и т.н.) Смятал съм ги на база 100 km, но после във формулите съм ги преобразувал към друга база, където е било необходимо.

5. Разходи за труд или по-точно заплатата (труда) на водача на МПС-то. Предполагам сте съгласни с мене, че това МПС не може само да отиде от Габрово до София например. За да определим вложените часове труд от водача, използваме информацията за средната скорост на МПС-то, която ви карам да я въведете. Напишете реално число, отчитайки и карането по черен път, ако искате да получите реален разход за времето за шофиране и от там за цената на труда на водача.

6. В общия случай това е всичко. Сумирам всичките горни разходи и се получава крайното число за цената на 1 km. Тука обаче е много важно да въведете средногодишния пробег на транспортното средство. Тази информация е необходима за да разхвърляме върху километрите цената на годишните разходи от престой. Ако транспортното средство го карате много малко и въведете например само 10 km за 1 година, после да не се чудите, че 1 километър ви струва 500 лв. За съжаление това ще е вярната цифра.

В тази версия на калкулатора цифрата за средногодишния пробег трябва да я измислите и да я въведете в компютъра с почесване зад врата и гледане в тавана. В някоя от следващите версии вече ще добавя по-точно изчисление на база разстоянието до пчелина и броя на курсовете, които правите за 1 година.