КОСТИНБРОД провери, както и по пчеларските магазини в София.
КОСТИНБРОД провери, както и по пчеларските магазини в София.
Здравейте!
Решил съм да се захващам с пчеларство тази година.Района ми е в гр.Сливница.
Питах във фабриката на Юлияна Радулова в Костинброд. Предлага отводки по 80лв. на 4 пити за ДБ и ЛР.Ще бъдат готови края на май.Някой взимал ли е от нея - какви са отзивите?
Бихте ли ми препоръчали от къде мога да си взема отводки или цели семейства ако прелага някой.
Благодаря...
За отводките й - незнам, но от кошерите й бягай далеко. Преди година и половина купих 30 броя, вярно бързичко ми ги сковаха, поръчах ги в четвъртък в събота си ги взех, всичките си ги боядисах още тогава, но вече се разпадат(а не е минала и втората зима още)...
Трябва да намеря стоковата за да видя точно колко съм платил, но мисля че беше 2280 лева, коета идва по 76 лв/брой. Това е за дадан-блат, 25мм дебелина, 12 рамков, с два магазина, покривна табла и капак без перваз, дъното е като на корпусните, плодника стъпва върху него, 1/2 е на мрежа и има една ламаринена тъвичка отдолу, без рамки и без крака(за едни крак от около 10-тина сантиметра ми искаше по 3лв отгоре, за един кошер - 12лв...).
До Ангел Робертов палиш колата и отиваш през Февруари във Плевен на пчеларското изложение.Там ще има производители на кошери,а и пчелари които май-юни ще продават отводки.Късмет
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))