По принцип с една, но пак зависи за кое време на годината питаш, понякога събирам две майки и едната винаги загива в последствие.
Сега чета труда на проф. д-р Георги Цанков, според когото фарар е по-продуктивен с две майки. Аз лично смятам да работя с една, поне на този етап. Ако греша, моля коригирайте ме
Сега чета труда на проф. д-р Георги Цанков, според когото фарар е по-продуктивен с две майки. Аз лично смятам да работя с една, поне на този етап. Ако греша, моля коригирайте ме
Яя, нашият любимец ,като се пенсионирал станал пчелар и трудове писал. Дай подробности : как се казва труда, кога е писан ....
Може да е професор, но на неговия пчелин. Доколкото съм чул, всички български автори са крали от Календарен Справочник.Зависи какви ти са майките, ако могат да развият семейството на 6-7 кг пчели за главната паша, защо ти е втората майка?