Ето ГЛАВНИЯ ПРЕДАТЕЛ - КАЛОЯН КИСОВ:
Калоян Кисов 1.jpg
Калоян Кисов 2.jpg
Ето ГЛАВНИЯ ПРЕДАТЕЛ - КАЛОЯН КИСОВ:
Калоян Кисов 1.jpg
Калоян Кисов 2.jpg
проф. Георги Цанков
Това е човека, който иска ДА РЪКОВОДИ българското пчеларство. Също така иска голяма част от пчеларските пари да се дават за НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ. Няма събрание на работната група, на която не ни ги е плещил тези два уж "най-важни" пчеларски "проблеми":
1. Българското пчеларство трябва ДА СЕ РЪКОВОДИ от неговата научна организация
2. Тази организация трябва да бъде финансирана с МНОГО ПАРИ по пчеларските програми
Ето ви снимка на "ръководителя" на българското пчеларство:
проф. Георги Цанков.jpg
Матеев пусни ми телефон на лични, имам нещо да ти казвам по въпроса с наредбата. Хубаво е, да обясниш на колегите какви изследвания прави тоя от снимката и колко пари получава за това. Едно от последните му изследвания е било, може ли пчелите да зимуват на манов мед. За това е получил, 400 Хил. лева. Ако греша ме поправете.
Аз лично от този мошеник никога няма да купя храна, особенно от тази, която той сам произвежда и в момента се опитва да продава. Като го знам какви мошенгии прави и е правил през живота си, никога няма да му имам доверие в неговата храна. Бас ловя, че в съставките пак прави някаква мошенгия. Няма начин това да не е така, защото мисленето му е сбъркано на този човек
Та моят съвет е - ако чуете или видите Калоян Кисов - бягайте през 9 планини в десета и В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ НЕГО - било то храна, майки или отводки. Каквото и да е то, все ще е плод на някаква мошенгия и все ще е със съмнително качество.
Я раздуй за каква точно храна става въпрос.Да няма вече апифонда бг гаражно производство, че преди два месеца точно от него купих?
Абе как е възможно това, на Мишо асоциацията куха, жените пчеларки са 5-6 и един изфирясал старец да вземат решения за българското пчеларство и МЗХ да каже ето пчеларите са съгласни???
Нека кажат, как старците получават по 400 Хил лева да правят опит дали кошер ще зимува на манов мед.
Яно опита е бил успешен. Я виж в Странджата как са се наели.
"Процедурата по изготвяне на защитеното наименование за произход "Странджански манов мед" е на финален етап. Предстои документацията да бъде изпратена в Европейската комисия за вписване в европейския регистър.
По данни на Министерството на земеделието и храните, вероятността медът да стане защитен продукт е доста голяма, каза в Царево министър Десислава Танева:"
Здравейте, кандидатствал съм по мярка 6.3, там има изискване за разширяване на стопанството с определени единици, има ли проблем да се кандидатства и по НПП за подмяна на съществуващите майки.
Не няма.Може да кандидатствате по всички мерки.
Разходите по ал. 1 се финансират, когато са представени най-малко три независими оферти в оригинал завсеки заявен актив (оборудване) разход, съпоставими по показателите за оценка от приложение № 1. Цената вофертите трябва да е определена в левове или в евро с описан ДДС. Офертите трябва да са издадени непо-късно от датата на сключване на договора с избрания оферент и да се придружават от техническиспецификации
Офертите, които трябва да съберем за активи и оборудване сега при подаването на документите до 2 дек ли трябва да дадем, оригинални с печат от фирмата, или ако бъдем одобрени по НПП.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))