Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 747

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    С табелките всички пчелари ще станем еднакви,но да ли лидерите на организации ще станат единни?Много хора тук във форума знаят какви пари се изкарват от подвижно пчеларство.Не от мед,те и знаят от какво и как разни хора с по няколко пчелина с 100-120 кошера кандидатства по всички програми.Аз съм твърдо ДА за табелките,но това си е лично мое мнение.
    п.п.Щом аз го знам да ли не го знаят и в МЗ

Автор
    Регистриран
    20.12.2013
    Пчеларски район
    Тервел
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    С табелките всички пчелари ще станем еднакви,но да ли лидерите на организации ще станат единни?Много хора тук във форума знаят какви пари се изкарват от подвижно пчеларство.Не от мед,те и знаят от какво и как разни хора с по няколко пчелина с 100-120 кошера кандидатства по всички програми.Аз съм твърдо ДА за табелките,но това си е лично мое мнение.
    Ако можеш обясними как табелките ще спрат мошениците.

Чакай малко, изведнъж ми дойде една мисъл, но били разтълкувал това. Просто искам да знам какво мисли един пчелар. Разтълкувай ми го най - просто. Моля те сериозно.

Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не от мед,те и знаят от какво и как разни хора с по няколко пчелина с 100-120 кошера кандидатства по всички програми.Аз съм твърдо ДА за табелките,но това си е лично мое мнение.
    Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 26.11.2016 в 10:35.

Цитат Първоначално публикувано от Владо-Gillan Виж публикацията
    ЧАКАЙ МАЛКО, ИЗВЕДНЪЖ МИ ДОЙДЕ ЕДНА МИСЪЛ НО БИ ЛИ РАЗТЪЛКУВАЛ ТОВА, ПРОСТО ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВО МИСЛИ ЕДИН ПЧЕЛАР. РАЗТЪЛКУВАЙ МИ ГО НАЙ ПРОСТО, МОЛЯ ТЕ СЕРИОЗНО.

Не от мед,те и знаят от какво и как разни хора с по няколко пчелина с 100-120 кошера кандидатства по всички програми.Аз съм твърдо ДА за табелките,но това си е лично мое мнение.
    След две години табелките баш когато спират парите от Европа.... Случайност?????

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •