Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
Бях на телефона и не можех да пиша много.
ЗА, табелките се е получило съгласие със подкрепата на М. Михайлов, Котларски и П. Иванова. Така и не разбрах Ганчо на какво мнение е бил, но май е бил по-скоро ЗА. До колкото разбрах е настоявал да се даде голям гратисен период и май са решили гратиса да е 2 год. За подвижното такъв гратис няма да има и всички подвижни от новия сезон със жълти табелки. Предполагам че така ще стане и със всички по програми.

Матеев и Гилигана сабили категорично ПРОТИВ.
Кожухаров също.

Г-н Димо Караангелов, предполага,че вече може да си махнете палчето на долу от по-горния ми пост . Благодаря

Табелките не са проблем за никой от нас ,проблема е в нас пчеларите всеки дърпа чергата към него си.Г-н Матеев бил против то и аз съм против ама не се казвам Матеев.Тия таксиметровите пчелари трябваше да ги ударят още преди години от тях всички страдаме/не казвам за честните,но надали има такива в бг/
Защо не излязохме на протест след като поискаха УДОСТОВЕРЕНЕЯ,а почнахме да просим и да се унижаваме за тоя лист хартия.Баба Тръна Бодилката викаше ,,Алчността ще ви погуби".Сега къде са тия шефове на организации да ни вдигнат на протест.Табелки вярно,но малко то камъче обръща колата.
Г-н Матеев не се сърдете но вместо да се ебавате по фейса с ваши конкуренти организирайте един протест и им натрийте носовете нека после да думат всичко за вас.