Не, по-скоро напомням на бат тянко какви книги ти е препоръчал. Поста ми се отнася към него.
Не, по-скоро напомням на бат тянко какви книги ти е препоръчал. Поста ми се отнася към него.
Наистина имаше малко ирония.
Не го взимай на сериозно. Опитай да се засмееш и ти на шегите!
Здравейте,
Емко, не се коси, че ти мине! След известно време, като "натрупаш стаж" тук, ще разбереш. От време на време, се случва "някой да попадне на мушката". Това е ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН.
Най- важното от цялата работа, е да сме ти полезни! Пък и чат пат малко разтуха.
Поздрави, Г. Георгиев
Хубу де. Ама като ги почнеш па тех на бизици......и оревават орталъка че биле СТАРИ а ти като НОВ требва да им свикваш...... ЧЕ ИМ НАПИРАЛО......ДОСТОИНСТВОТО....ДА МИСЛЯТ....
Здравейте!!
Доста от въпросите който задаваш няма как да ги научиш във форума трябва сам да се разходиш около мястото където ще ти е пчелина във форума можеш да научиш нещо общо.И за кошерите зависи какви паши имаш.Ако има около тебе разумен пчелар може да научиш доста от него ако ли не вече всичко е в твой ръце.
Споделям това което знам ако някой знае повече да ме поправи нямам спор.
Аз също започнах със 4 кошера и от тогава нямам мира.Много ми е хубаво като отида на пчелина и се занимавам с пчелите няколко часа , след това си обиколя дръвчетата в двора и той следобедът минал.Много е разпускащо и ме успокоява , при положение че всеки ден патувам по 100 километра да отида и върна от работа.Не се отказвай а се хвани сериозно за тази дейност.
Успех в начинанието:Цветан Димитров
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))