Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 46 от 75 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 451 до 460 от общо 747
    Автор
    Регистриран
    18.03.2015
    Аз съм против промяната в наредба 10 още от самото начало и оставам на същата позиция . Заплахи от рода на ако не я приемете няма да има пари по друга програма изобщо не трябва да се взимат под влияние (чиста проба изнудване). Както работят те така трябва и вие едно по едно без да се съгласявате с нищо което не устройва сектора . Агроекологията е колкото за пчеларите толкова и за земеделците а както казах и преди те са с доста по силно лоби и знаят как да отстояват интересите си . Така че там според мен нещата ще се случат доста по-лесно .

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Здравейте,

Съгласен съм с Цветомир. Не трябва да ни се поставят УЛТИМАТУМИ от страна на МЗХ. Да се стремим да се съобразяваме с мнозинството, а не какво ще бъде изгодно за 2/3/5 % от нас. Крайно време е в министерството да се съобразяват с мнението ни!

Поздрави, Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    ... Сам виждаш и производителите на мед - ме им харесва изкупната цена и не го продават. Това е ГОЛАТА ИСТИНА .......
    Добро утро. Само да отбележа, че това не е съвсем вярно. Аз чакам два месеца да ми вземат проби. Продавам мед от много години, такова чудо не е имало. Изкупуването не върви, не заради ниската цена, а по причини, които се скриват. Защо-явно не са удобни на някой.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Добро утро. Само да отбележа, че това не е съвсем вярно. Аз чакам два месеца да ми вземат проби. Продавам мед от много години, такова чудо не е имало. Изкупуването не върви, не заради ниската цена, а по причини, които се скриват. Защо-явно не са удобни на някой.
    Чудиш се защо е така? Защото ти се случва за първи път. Някои сме пък обратно. Ако дойдат до два месеца го мислим за чудо.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Чудиш се защо е така? Защото ти се случва за първи път. Някои сме пък обратно. Ако дойдат до два месеца го мислим за чудо.
    Изобщо не се чудя, отбелязвам факти.

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    Каква е разликата в BEE табелките и досегашната номерация от ламинирани стикери, освен нагушването на определени хора

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Смяната на табелките е всъщност смяна на системата ни на работа със БАБХ. Самите табелки е най-лесно да ги сменим, но последствията са доста сериозни и е редно всеки да прочете темата от начало и да разбере каква документална тежест ще носи работата с новите табелки и какви допълнителни последствия може да има от тяхното въвеждане. Писа се че това са и първи стъпки към извеждането ни от населените места, но никой не го обясни. Аз разбирам къде е връзката, но не със всички е така.

Нагушването в случая не е фактор. Ако го направят така както го мислеха, всеки може да кандидатства да печата табелки.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    То пък ще са едни табелки. Предполагам, че ще ги „печатат” от най - лошия материал който съществува. И защо ли?

Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    То пък ще са едни табелки. Предполагам, че ще ги „печатат” от най - лошия материал който съществува. И защо ли?
    Защо ли? Защото искате най-евтиното, а не най-функционалното, което да ви върши и на вас работа, а не само на БАБХ и не най-дълговечното, защитено от въздействието на температура, влага и UV облъчване. И като резултат ще получите боклук за 30ст, които след една година ще се саморазпадне. Какво друго очаквате???
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Защо ли? Защото искате най-евтиното, а не най-функционалното, което да ви върши и на вас работа, а не само на БАБХ и не най-дълговечното, защитено от въздействието на температура, влага и UV облъчване. И като резултат ще получите боклук за 30ст, които след една година ще се саморазпадне. Какво друго очаквате???
    Така де, ама за някои този боклук ще е злато. И колкото повече боклук, толкова повече златен. Ееее, то в тази държава глупаци да търсиш, но защо насила ни правят такива?

Страница 46 от 75 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •