Вървели Чапай и Петка и насреща им гора. Чапай рекъл на Петка. Петка аз ще мина през горати ти мини покрай нея да видим , кой ще излезе по напреде. Тръгнал Чапай през гората и в средата Баба Яга. Стой Чапай тъкмо си търся мъж , оставаш при мене. Чапай погледнал па рекъл добре ама видиш ли го тоя пръстен ако не гу ударя от 100 метра с пушката съгласен съм, обаче ако го умеря ще ми изпълниш 3 желания и ще ме пуснеш. И тъй закачил той пръстена на 100 метра прицелил се и свалил пръстена. Баба Яга нямало какво да прави и захванала да изпълнява желания.
Първото желание казал Чапай - Сабя да не ме сече
Второто желание - Куршум да не ме лови
Третото желание - Да имам х.й като на Бонапарт коня.
Излиза Чапай от гората гледа Петка седи и чака . Викнал му Петка взимай една пушка и ма гърми. Взел Петка пушката подвуумил се и гръмнал . Гледа Чапай не мърда, Бре рекъл , какво е туй чудо.
А тва не е нищо рекъл Чапай , взимай една сабя и ма сечи . Взел Петка а оттук а оттам ма Чапай седи и не мърда. Видял се Петка в чудо.
В това време Чапай рекъл . Петка ела да видиш какво имам тука и си свалил гащите . Погледнал Петка и още по изненадан попитал .
Чапай каква е тая п..ка от тебе и тогава Чапай разбрал че на Бонапарт коня бил женски