Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 87

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Колеги, какво слагате в питките за по-добра консистенция ?
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Колеги, какво слагате в питките за по-добра консистенция ?
    Какви питки!?! Сам ли ще си ги правиш? Пудрата захар ги стяга. Аз ги забърквам по-рано, поне месец преди да ги сложа. Така меда започва пак да се захаросва. За моите 30 кошера става. Правя им по 2 питки по около 400-500гр. Ако трябва да правя повече, по-добре още от есента да ги запасявам повече.

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    При това полажениещом бързо се успокояват значи всичко е наред.Несебезпокойза сега,но ги наблюдавай периодично.Успешно презимуване колега!
    Поздрави:Цветан Димитров

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Ето една хубава статия за подхранването на пчелите от времената преди питките. На руски е, но който иска, има гугъл преводач:http://apiary.su/pchelovodstvo-komar...mlenie-pchyol/. Като цяло сайта ми хареса.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Наблюдател
    Регистриран
    18.12.2014
    Пчеларски район
    София
    Видях че са отпред долу ниско, което ме навежда на мисълта, че си имат достатъчно запаси. Не съм ги ровил понеже беше студено. Прослушах ги останалите със слушалките, чува се много тихо монотонно жужене, а при почукване засилват за 6, 7 секунди и утихват. На изцяло отворено дъно са с празен магазин под плодника.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •