Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 354

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    ядливите кестени. Благодаря за съвета, а по принцип кой дава повече нектар конския или питомния

Забранен
    Регистриран
    12.09.2014
    Цитат Първоначално публикувано от nyanakiev Виж публикацията
    ядливите кестени. Благодаря за съвета, а по принцип кой дава повече нектар конския или питомния
    Нямам представа! Ядливия е за по топлата част на БГ. През годините съм купувал семена от Кауфланд, поникваха, но на втора трета година ги губех.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Питомния кестен, когато цъфти е пълен с пчели, направо гъмжи, докато по конския има пчели само, ако текущо в района няма друга цъфтяща растиелност и то много вяло, тук-там някоя пчела. Това за моите наблюдения.
    При пчелите има мед, защото има ред!

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Благодаря , на дядо Борю !
    Днес , получих семената от Асклепиас .

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    ЯДЛИВЯ КЕСТЕН,е медоносът за който коментирате,меда от него е с голяма конкуренция на качествата спрямо другите медовете в Б-я.Масивите намиращи се на територията на страната(все още запазени от набезите ,заради дървесината)се намират на територията на общ. Петрич,в частност селата в Огражден Пл.,Беласица.Нямам търпение да дойде новата година -чакат ме 2-4прасета по 200кг+по тези места,а и децата ще се радват на баба и дядо.
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.01.2016
    Пчеларски район
    Павликени
    Дойде време за посаждане на медоноси,приготвил съм 50 акацийки,5 липички,семена от гледичия за ограда и пираканта за жив плет на пчелина ,през нея няма минаване без скафандър.По синурите и пустеещи места в радиус до около километър от пчелина.ще разсаждам Асклепиас,сега подготвям разсада.Дано тая година да е по добра от миналата,през деня да пече,а нощем да вали.Амин,дай Боже.

Автор
    Регистриран
    27.08.2016
    Пчеларски район
    Русе
    Цитат Първоначално публикувано от дядо борю Виж публикацията
    Дойде време за посаждане на медоноси,приготвил съм 50 акацийки,5 липички,семена от гледичия за ограда и пираканта за жив плет на пчелина ,през нея няма минаване без скафандър.По синурите и пустеещи места в радиус до около километър от пчелина.ще разсаждам Асклепиас,сега подготвям разсада.Дано тая година да е по добра от миналата,през деня да пече,а нощем да вали.Амин,дай Боже.

И аз благодаря за получените семена!
    Човека е точен. Успешна година!

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Аз пък извадих 4 плододаващи дръвчета, и ги преместих на друго място. Ще видя дали ще се прихванат плододаващи.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Аз пък извадих 4 плододаващи дръвчета, и ги преместих на друго място. Ще видя дали ще се прихванат плододаващи.
    Зависи как си ги извадил.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    18104710Q5jOlWhG[1].jpg

Новото лозе е готово. Другата серия с три пъти повече заготовки все още не се е раззеленила.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •