Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 354

Преглед на хибрид режима

Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    bloggif_58282e6da2d0f.jpeg

Първо садим, а след това берем.
    Поздравления страхотно дръвче,аз също имам голям мерак за райска ябълка миналата есен засадиха една фиданка продавача ми каза да я завия с нещо да не замръзне сложих и изолация за тръба на пролет я махнах но тръгна само една пъпка най-долу до присатката направи ластар 15-20см и толкова цяло лято поливане торене не мръдна сега съм я затрупал с пръст ,и съм решил да пробвам с друга фиданка. Ако и с нея не се получи спирам с опита .Че ако има нещо специално при засаждането и отглеждане на това дърво ще съм благодарен ако споделиш

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от georgi rumenov Виж публикацията
    Поздравления страхотно дръвче,аз също имам голям мерак за райска ябълка миналата есен засадиха една фиданка продавача ми каза да я завия с нещо да не замръзне сложих и изолация за тръба на пролет я махнах но тръгна само една пъпка най-долу до присатката направи ластар 15-20см и толкова цяло лято поливане торене не мръдна сега съм я затрупал с пръст ,и съм решил да пробвам с друга фиданка. Ако и с нея не се получи спирам с опита .Че ако има нещо специално при засаждането и отглеждане на това дърво ще съм благодарен ако споделиш
    Това е само едното дърво, а има още две и са също толкова отрупани.

Казваш само една пъпка, но къде по - точно е? Над нея, под нея. Това е много важно. Ако е над нея е добре, но ако е под нея е диво и ще трябва след като поотрасне малко да се присади отново и то от добър майстор. Като си купуваш нова, гледай да е по - голяма фиданката. След като я засееш първите 5-6 години се увива стъблото и част от клоните със стари дрехи, след това найлон и пак стари дрехи или царевични стъбла. Първите два реда задължително както съм ги написал. След като дебелината и стане ф 80, може вече да се остави и на открито през цялата зима.

Благодаря за съвета ще пробвам.На колко години е това дърво и от къде го купи

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от georgi rumenov Виж публикацията
    Благодаря за съвета ще пробвам.На колко години е това дърво и от къде го купи
    До към 15 години да е най - много. Кой ти ги е броил. Аз съм го присаждал.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Като говорите за увиване зимата и измръзване, пишете и в кой район на страната се нимират райските ви ябълки.
    При пчелите има мед, защото има ред!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •