Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 32

Разгънат преглед

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.12.2014
    Пчеларски район
    Врачанско
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    Лошото е че обиновено "сметката" се плаща от тези които са съвестни и са болшинство... а заради такива драсканици из нета наскоро разговарях с две дами които искаха да си закупят мед и бяха убедени че фалшивия мед в магазините е дело на пчеларите, "захаросан" мед да не съм им давал защото бил само от захар и т.н. ..... почувствах се като престъпник за известно време....
    Колега, разбирам те какво имаш предвид и преди много се дразнех ако някой се усъмняваше в качеството на моя мед, какво да говорим ако директно влезе с обвинения, че може да е фалшив. И съм се обяснявал, и съм се ядосвал, и боря ли се боря за този клиент. И защо? Защото нали някой трябва да ми купи меда, нали клиента бил винаги прав. Как ще връщам хора? Е, отне ми време докато разбера, че процеса на търговията е двупосочен. Уважение за уважение. Идва някой със съмнения, претенции и обвинения - пренасочвам го да потърси мед другаде.
    За качественият мед пазарът е безграничен. Трудно ми е да повярвам, че такива статии ще направят разликата и хората ще спрат да купуват мед. Е, та нали аз и още много колеги постоянно работим в другата посока, как някакви писаници ще ни бутнат?

P.S.
    По-голям проблем ми се вижда, че са малко статиите с приложението на меда. Ама и това си е процес и те ще се увеличат с времето
    Този пост е редактиран от todor.mitkov; 10.11.2016 в 10:40. Причина: Сетих се за нещо важно :D
    Медец

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •