Яж бобър, спаси дърво !
Яж бобър, спаси дърво !
Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу
Ich brauche keinen Sex: das Leben fickt mich jeden Tag !
Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу
Най-новия бисер:Аз много исках да гласувам,обаче нямах желание.
Работодател: "Търсим си човек с мъдростта на 60-годишен, опитът на 50-годишен, амбициозността на 40-годишен, енергичността на 30-годишен, външния вид на 20-годишен и нужда от пари на 10-годишен!"
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Пена и Вуте на екскурзия в Япония.Разглеждали,обикаляли и видели едно гробище.
Чете Вуте на един паметник - роден 1920г., починал 2000г., живял 40 години.
Пита един местен:
- Каква е тая работа?
- А,пише се колко години си живял щастлив.
- Пено,на мою гроб да пишат - он се е родил умрел.
На арабин се наложило животоспасяващо да преливат кръв, много рядка, единствено един евреин имал същата. Както и да е, стигнало се до преливане, арабинът от благодарност подарил на евреина къща, вила, лимузина, спортна кола, отделно му дал кеш. След няколко години на арабинът пак му се наложило да му преливат кръв. Евреинът ще намаже пак, но арабинът този път му подарил кутия със сладки.
Евреинът пита:
- Кво стаа бе, миналия път, къщи, коли...
- Ами миналия път все още не течеше еврейска кръв във вените ми.
СМЯХ,СМЯХ И ПАК СМЯХ ,А СЛЕД ТОВА ---БЛАЖЕНСТВО !!
Войник излиза в отпуск, среща се с гаджето си, бързо отиват в дома и и се мятат в леглото. Свършват работата, лежат по гръб и пушат.
Девойката с наслаждение в гласа пита:
- Гоше, ти да не си беше сложил от ония презервативи, с шиповете, бе?
- Не съм, ма. Просто мазоли.
Работник: Търся си работа за 2000 EUR на месец чисти пари. Работата да е под покрив и зад бюро. Задължителни са 10 минутни почивки на всеки час за по една цигара, както и 2 х 30 минути преди и след обяд за разкършване на раменете и оправяне на погледа. Задължително да се полагат по 10 безплатни кафета на ден (+ по 10 минути време за изпиването им), 2 кисели млека противоотрова и час и половина за безплатен обяд, който също да се счита за работно време.
Сутрин да идват да ме вземат от дома за работа със служебна лека кола, като ако случайно все още спя, да ме чакат докато се събудя, измия, избръсна и изкъпя. По пътя към работата да ме заведат на безплатна закуска от половин час, която също да се счита за работно време. Да се работи само 4 дни във седмицата. Годишния платен отпуск да е 2 месеца. Да има задължителни 13-та, 14-та, 15-та и 16-та заплата. Ако случайно работодателя реши да ме съкрати, обезщетението трябва да бъде 40 заплати.
Аааааа ....... забравих - ако работодателя случайно ми възложи някаква задача във времето между две кафета и/или задължителните почивки, в никакъв случай няма право да ми поставя срокове за нейното изпълнение. Аз сам ще решавам кога да работя по нея и дали въобще да работя. И докато не изпълня тази задача, в никакъв случай няма право да ми възлага друга задача - аз да не съм роб, че да се преуморявам.
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))