Благодаря за отговорите, приемам и критиките,(макар придружени от ирония и сарказъм), ясно е че най -голяма е моята вина, за слаби семейства е виновен пчеларят, съгласен съм, просто немога с лека ръка за затрия 3 майки, ще опитам нещо, а за резултата ще мине време. Желанието ми беше да кажат колегите как са правили при подобни ситуации, може някои да са се родили научени, но аз не съм от тях. Около 9-ти септември бяха с по две пити с пило при положение, че са и млади майки(роеви мои) и реших да не ги обединявам, виждам че е било грешка, със сигурност ще знам за друга година, но тази година нищо не беше нормално. Още веднъж благодаря на всички отзовали се. Успех на всички Ви.

Цитат
Да почерпиш де. А семействата ги оправи според който съвет ти най - хареса и каквото стане.
,(не чак толко де) да не и объркаме нещо, всички помогнали ако се отбиват през Благоевград нека се обадят тая година има и друга реколта който не пие стара , а относно сарказма ти най-добре знаеш къде е, но както казах бяхте ми полезни това е истина.