Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Привет на всички, току що включих компютъра. Много ги мислите тези отводки, ще живеят ли, няма ли. Аз мисля други работи - ще мине ли проекта, ще ми дадат ли кредит за него, ще построя ли с тези пари пчеларската база - мечта, ще купя ли необходимата техника за подвижно пчеларство и т.н.? Ако успея - и пет пъти да сменя отводките, пак ще е на добре, тъкмо ще се науча как не трябва да се отглеждат пчели. Никой не се е родил научен. После, ако е прав Матеев, че няма пари в този занаят, поне ще ми остане построеното. Ако има - още по-добре, ще си имам занимание след пенсия.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Привет на всички, току що включих компютъра. Много ги мислите тези отводки, ще живеят ли, няма ли. Аз мисля други работи - ще мине ли проекта, ще ми дадат ли кредит за него, ще построя ли с тези пари пчеларската база - мечта, ще купя ли необходимата техника за подвижно пчеларство и т.н.? Ако успея - и пет пъти да сменя отводките, пак ще е на добре, тъкмо ще се науча как не трябва да се отглеждат пчели. Никой не се е родил научен. После, ако е прав Матеев, че няма пари в този занаят, поне ще ми остане построеното. Ако има - още по-добре, ще си имам занимание след пенсия.
    Да не стане като при мен, от нищо и след няколко години основния доход да е от тях :-):-):-).

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •