КНСБ също са в играта. Те са камуфлаж. Работят за работодателите, а взимат членски внос от работниците. Отврат.
КНСБ също са в играта. Те са камуфлаж. Работят за работодателите, а взимат членски внос от работниците. Отврат.
Така или иначе кофти работодателите един по един си отиват. Едни - защото лъжат и не плащат и няма кадърни хора при тях, други - защото са решили, че като дадат големи заплати, ще съберат най-кадърните и ще издухат конкуренцията и един хубав ден фалират поради дългове. Най-лошото е, че заради корумпирани или некадърни законодатели дори кадърните работодатели се виждат в чудо как да се преборят със ситуацията. А да наричаме крадците и мутрите на прехода работодатели е глупаво, те са просто едни разбойници за затвора, но си ги избираме едни и същи на всички избори.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Бил съм и работник и работодател.Като работник вземах 1680лв.-струваха ми се малко,като шеф не ми се дават и 400лв.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))