Да активатор, само един диамониев фосфат ( даф) да им сложиш и работят по-добре.
Да активатор, само един диамониев фосфат ( даф) да им сложиш и работят по-добре.
Аз когато сваря ракията , докато отлежава и слагам черничеви летвички и сушени кайсии в един тензух.От тях ракията добива допълнително аромат.
Баща ми живя 80г и винаги е слагал ракията в избата и никой не я чака да отлежава.Спря да пие една седмица преди кончината му,но не защото не искаше,а неможеше да преглъща.Въпреки това си искаше-мажех му усните...А,като си помисля колко ракия и вино е правено в къщи...Два тира не могат да изгорят толкова нафта за цялото си съществуване........
Както казва колегата бай Иван - ако повърне това,което е изпил ще удави цяла София и щом ракията не е от днес,значи е отлежала.![]()
В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))