Ами тия колеги що не мятат чепаретата в свинския пасаж, а блеят баира? Аз оня ден мятах, хвърлях ама са бяха пръснали по поляните! И клъвна само едно.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
НАСЛУКА колеги и да но убиете по-малко от моето![]()
Дака,в това навъсено време,стъклените амуниции достатъчни ли са?А царската трушия трябва от кокал да е събрана...
Ха наслука!
Вечер край язовира, жаравата пука, мръвките съскат, рибари посръбват от новата реколта и бистрят живота. От тъмнината излиза замръкнал ловджия.
-Момчета, окъснях. Ще ме приютите ли? Имам за споделяне една стъкленица...
-Нямаш грижи. Сядай. Ето ти прибори, боцкай смело.
От дума на дума, от чашка на чашка започнали рибарските историй.
-Каква извадихме... С братчеда викнахме репатрак, да я изтеглим от гьола.
-А на мене ми удари една... не се хващаше на една снимка!
-И аз имах такъв случай. Преди две години засякох една, взе ми здравето. Като я извадих, нивото на гьола падна с 50см.!
Ловджията слушал, слушал и накрая се включил.
- Момчета да ви кажа една авджийска история. Вървя си аз и гледам сърна.Трес и долу. След десетина минути, два заека. Паа, с един и двата. Малко по натам сръндак. Не можа да мигне. Тамън хвърлих фаса и срещу мене глиган...Две минути го държах във въздуха. Излизам на една пътека и гледам, млада даскалица води двайсетина дечица....
Рибарите се спогледали...
- Пичове, дайте да намалиме малко от рибата, че тоя идиот ше батише децата!!!
Желая ви добър сезон!
Направо трета световна беше в събота.Не бях виждал такова нещо.Гърмиш минат 20 метра спрат и чакат пак да гръмнеш.![]()
И при нас така 37 изстрела и само две малки шпинги по 30-40 кг аз не гърмяха бях взел сина ми с мен и застанах по встрани по едно време един голям глиган се измъква ама право към мен през това време детето вика тате прасе и прасето обратно
Калкво да направи детето и то е искало да помогне![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))