Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 424

Преглед на хибрид режима

Моите полистиренови са производство на Lyson. Тези, които съм показал на 22 стр. в тази тема и дебелината им е 35 мм.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от malkia.sandanski Виж публикацията
    Моите полистиренови са производство на Lyson. Тези, които съм показал на 22 стр. в тази тема и дебелината им е 35 мм.
    Колко плати за тях?
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Колко плати за тях?

Фараровите корпуси по 25 лв. ЛР корпус по 35 лв. Мрежесто дъно - 37 лв и капак 28 лв. Толкова съм плащал на дистрибуторите им в България. Поляците и румънците ги продават по-евтино, но поляците категорично отказаха да продават на мен. Румънците казваха да търся българските дистрибутори и ако те не ми доставят каквото ми е нужно, тогава те ще се опитат. Последната доставка ми я направиха от Румъния. Това е техния сайт http://www.apis-blaj.ro/ . Има каталози с цени. При българите я няма тази екстра.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от malkia.sandanski Виж публикацията
    Дебелината на стените наистина се води 35 мм, но по средата на всяка страна има участък с дебелина 25 мм. Площта му заема малко повече от 50% от общата и именно той е определящ при топлоизолаирането. Останалото се явява просто арматура.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •