Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 26 от 33 ПърваПърва ... 162425262728 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 251 до 260 от общо 327
    VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ivohit Виж публикацията
    Двете по височина ясно че ще ги отрежа но горният разрез по дължина как да направя ?
    Не две по височина, а правиш много по височина, докато стигнеш края, за това ти казвам, че е необходимо да регулираш височината. Схвана ли?

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Настройваш циркуляра на необходимата височина.
    Подаваш летвата напряко в единия край на П-то, колкото да захапе циркуляра.
    Местиш кум другия край на П-то, после подаваш още малко и местиш обратно, към първия край.
    И повтаряш докато не прекараш летвата изцяло над триона.
    После малко шкурка.

Потребител
    Регистриран
    16.08.2013
    Благодаря това е обаче за по напреднали колеги.Имам ръчна фреза която още не съм ползвал.МИсля да я сложа на маса за да правя тази летвичка.А да питам възможно ли е дъното да е високо например 8 см.Като ще е изцяло мрежесто.Височината от 8см дали же е проблем ?

Наблюдател
    Регистриран
    30.06.2016
    За арката - на фреза я правя. Тя е на квадрат и след сезона я завъртам- там съм изфрезовал 6см. отвор но не е в средата, а в ляво. А за ПТС-чето/боша/-доволен ли си.

Наблюдател
    Регистриран
    30.06.2016
    Щ

Потребител
    Регистриран
    16.08.2013
    Ще трябва да ми проведеш курс за въпросната арка как и с какъв фрезер да я правя.Иначе циркуляра за парите и класът си бива.Миналата седмица имаше в Амазон на промоция син бош 265 евро. Поръчахме за един приятел като пристигне ще го гледам по обстойно.

Наблюдател
    Регистриран
    30.06.2016
    Щот еи тоя го махнах преди 5-6 месеца.При биченето на первазите беше ми заминал ротора/ от доста лека работа/.След това чаках сервиза 2 месеца да го оправят/върнаха ми го, но не му работеше спирачката та пак го пращах...... е смениха мувсичко от до по ела де, ама ми шчупиха хатъра от всякъде / и го махнах.

Потребител
    Регистриран
    16.08.2013
    демек от много продължителна работа се счупи ли ? Аз през известно време барам двигателя след 2 часа работа е леко затоплен.Иначе един енхел ръчен циркуляр който бях направил на маса за стационарен замина си.Но аз бях виновен защото загря и аз не спрях и той ми изпуши в ръцете.Тогава купих зеленият бош.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от aleks83 Виж публикацията
    А, това е принципа на дъната който правя/за прашец
    Aleks 83 помисли как да облекчиш положението на търтеите, когато прашецоуловителя е в работно положение ! Мога да ти дам идеи в тази посока .
    Иначе добре си се справил.

Наблюдател
    Регистриран
    30.06.2016
    В ляво и дясна на входа съм направил отверстия на 9-10мм и съм им сложил конусчета против нападиние / но на един- два даже къси шлауфки / но на снимките са без тях.

Страница 26 от 33 ПърваПърва ... 162425262728 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •