Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 160 от 807 ПърваПърва ... 60110150158159160161162170210260660 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,591 до 1,600 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Това е слаба работа.Имал съм и по добър резултат от нападения.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    оня модернизатора ще дойде лош пророк.
    Нещо бъркаш лош с добър. Както си я подкарал ми се струва, че и много добър.

Потребител
    Регистриран
    20.03.2016
    Ееее....Ангилаки много късно отваряш бурето.За Архангел Михаил на сухо ли ги държиш.Или си стара къща ,от старо до ново .

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Нещо бъркаш лош с добър. Както си я подкарал ми се струва, че и много добър.

Да но да е така и когато г-н Матеев прави примоции на майки с колегата ти да не ме БАННЕТЕ,че отново да изгоря/то с тоя мой късмет/

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Да но да е така и когато г-н Матеев прави примоции на майки с колегата ти да не ме БАННЕТЕ,че отново да изгоря/то с тоя мой късмет/
    Ха, ха.... тъкмо ме подсети.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз затова с бай калин и компания ще си пиша само тук и в разрешените теми за спам

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Аз затова с бай калин и компания ще си пиша само тук и в разрешените теми за спам
    Ха-ха-ха още не съм почнал да БАЯ и дано не ми остане само това - да бая. Не са ли забранени всички теми или ти нещо си се заблудил?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Ха-ха-ха още не съм почнал да БАЯ и дано не ми остане само това - да бая. Не са ли забранени всички теми или ти нещо си се заблудил?

То вече е модерно да ти викат БАЙ

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Аз през декември отварям първо буре....и прасето....и луканките,коледа,нова година,банкети,именни дни.С две думи,през декември не съм пчелар.Та по това време помощ не ми трябва..
    Ачка, много късно с бурето :-):-):-), ако имаш път към Павликени мини през завода за вино, имаше останали още 6 кашончета по два лева бутилката, качеството е много на ниво, но няма да дегустираш, че мешат с вода.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Не знам защо толкова се плашите от един временен BAN?

Само за сведение:
    1. МЗХ е BAN-нала целия пчеларски сектор (никой няма право на глас).
    2. Медиите са BAN-нали целия български народ (право на глас имат само тези, които се подмазват на властимащите)
    3. Самият аз съм BAN-нат в този форум (имам право да приказвам само за неща, който галят ушите на пчеларите).
    4. У дома пък съм BAN-нат от жена ми (там също трябва много да се внимава какво се говори, защото ...... )

Та искам да кажа, че всички живеем в море от BAN-ове (забрани), и май само в този форум спокойно можем да си излеем мъката, но пак трябва да внимаваме как го правим това. Има си правилен начин за изливане на мъката, но има и грешен ...... И после пак модераторите били виновни ....

Страница 160 от 807 ПърваПърва ... 60110150158159160161162170210260660 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •