Еводиите ми дадоха доста семена тази година, ако някой иска да се пробва, мога да му подаря много семена .
Ако се засеят в парник след стратификация(3 месеца в хладилника), стават до 1,20-1,50см високи за един сезон.
Еводиите ми дадоха доста семена тази година, ако някой иска да се пробва, мога да му подаря много семена .
Ако се засеят в парник след стратификация(3 месеца в хладилника), стават до 1,20-1,50см високи за един сезон.
Този пост е редактиран от tihmr; 19.10.2016 в 17:27.
Даже и са в хладилника![]()
Днес засадих 17 бр., а утре още 15 бр. еводии от тази година. Същите са около 25 см. високи. При засаждането им около пръстта от кофичката от кисело мляко им сложих и пръст обогатена с тор - купешка от найлонови чували по 40 л. Отгоре ги покрих със срязани 10л ПВЦ бутилки от минерална вода. Резултата ще го видя напролет. Оставил съм и 8 бр., резервни с листата, на топло над кухненски шкаф.
Keep Walking...
И моите са вече в хладнлника![]()
При пчелите има мед, защото има ред!
Във Варна добре се развиват.Преди 5г сях 5 броя.Бяха такива хилави ,като на снимката,Две сях до оградата и от вятъра остана без кора и изсъхнаха
Подарявам малки,едногодишни еводии-пречат ми!Поникнали са под дървото.
Аз още не съм ги получил,ще си повторя адреса на лични,сигурно е станала грешка.
Аз ги получих.
Благодарности на tihmr!
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))