Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 9 от 10 ПърваПърва ... 78910 ПоследнаПоследна
Резултати от 81 до 90 от общо 95
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Не се ли усещаш,че прекаляваш с обясненията-"оправданията" за Слави и Ангел.Че ти си собственикът "раз и приключваш".И между другото,всеки си носи глава на раменете и може сам да реши какво да прави.......корк, фибран,стиропор,вата...ами кирпич,ами бали сено.........

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Не се ли усещаш,че прекаляваш с обясненията-"оправданията" за Слави и Ангел.Че ти си собственикът "раз и приключваш".И между другото,всеки си носи глава на раменете и може сам да реши какво да прави.......корк, фибран,стиропор,вата...ами кирпич,ами бали сено.........
    Колега Йосифов, Никой не го упреква за това, че е казал с какво си прави облицовката, а начина му с който се отнася с човека отсреща. Има разлика. И аз съм плюл Матеев къде по - жестоко и съм седял в карцера, но никога не съм го обиждал и наричал с разни епитети. Много хора са изразявали остро мнението си спрямо моите, но никога не съм засягал някой. Нека да разграничим нещата. Дори и много пъти съм се застъпвал за такива които ги гонят. Ако Слави смени начина си на действие във форума, то аз на момента ще му вдигна наказанието. Винаги съм мразел наказанията и не бих ги прилагал, но повече мразя да ми ходят по главата. Практически БАН Матеев не е давал. Слави имаше бан от мен. А Василевса си го поиска доброволно.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Не мисля, че Йосифов упреква Матеев! “раз и приключваш“ по-скоро ми звучи като съвет. А василевса дали “си е поискал“ БАН, или е каза: аз повече няма да влизам тук!

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Мариян вече си е наумил какво да прави с отоплението, вие какво още чепкате - незнам.
    Една лека корекция
    МариАн

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    От 2-3 дена не съм влизал във форума и гледам нещата с тази тема много са загрубели. Също така гледам, че Слави 13 е получил 720-дневен бан.

Искам да си кажа мнението по въпроса:
    Има си начин да се води спор и да се вадят доводи, без да се обиждат другите участници в спора. Слави 13 обаче така и не разбра:
    1. Че не е проблемен неговия корк, а начина му на изразяване в обиден стил.
    2. Че мненията му се триеха не заради корка, а заради стила на изразяване.
    3. Че личните съобщения са си ЛИЧНИ и е недопустимо те да се вадят в публичното пространство
    4. Че с модератор не се спори в публичното пространство
    5. Че след като е получил забележка, а още повече и предупредителен БАН, трябва най-малкото да преосмисли защо се е случило всичко това

Аз си мисля, че Слави 13 не е чак толкова глупав, че да не ги осъзнае всичките тези неща. По-скоро причината според мене е друга - ЖЕЛАНИЕ ЗА УМИШЛЕНО СЪЗДАВАНЕ НА КОНФЛИКТИ. Отчитайки и факта, че Слави 13 е анонимен акаунт, и че умишлено си крие IP адреса, вземам окончателно решение за ЗАБРАНЯВАНЕ НА АНОНИМНИЯ АКАУНТ СЛАВИ 13 ЗАВИНАГИ. Ще се постарая да забраня и IP адресите, въпреки че са много.

Като цяло всички модератори на форума вложиха прекалено много психическа енергия в разправии с един единствен анонимен акаунт. Заради такива като него страдат всички останали. За в бъдеще няма да се влага толкова психическа енергия в анонимните акаунти. С тях ще се отнасяме по съкратената процедура - предупреждение, предупредителен БАН, вечен БАН. Специално внимание и обяснения в Лични съобщения ще се правят само с хората, които открито застават зад името си.

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Моля да изтриете мненията,които не са по темата !

И сега по темата:Благодаря на всички за мненията и препоръките,които направихте в тази тема.Благодарение на всичко написано в тази тема,реших,че за мен ще е най-изгодно да си купя инверторен климатик. В тази връзка,моля за мнение относно марките FUJI и PANASONIC.Имам оферти за такива климатици 12-ки.Някой ползвал ли е? Моля за мнения!
    Благодаря предварително!

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    Това не са оферти, а набутвация /според мен/. От първата марка най-добре я допълни до FUJITSU или в най лошия случай GENERAL. Това са климатици от един производител, но в различен ценови клас и съответно с икономисване от качеството на материалите се получава разликата. PANASONIC при определени/ неблагоприятни/ условия обледяват външното тяло. Другото което не ме кефи са излишните екстри, като прахосмукачка за филтрите.

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Цитат Първоначално публикувано от галин Виж публикацията
    Това не са оферти, а набутвация /според мен/. От първата марка най-добре я допълни до FUJITSU или в най лошия случай GENERAL. Това са климатици от един производител, но в различен ценови клас и съответно с икономисване от качеството на материалите се получава разликата. PANASONIC при определени/ неблагоприятни/ условия обледяват външното тяло. Другото което не ме кефи са излишните екстри, като прахосмукачка за филтрите.
    Според мен това не е точно така. Всички по-серьозни фирми имат различни класове машини. Избора зависи от това как ще се използва машината и при какви условия. Какво е помещението, как се използва, какъв е климата в района и какъв комфорт се цели. Бюджета е определящ също. Има вече машини с нови модели компресори, които имат доста добър коефициент на преобразуване консумирана енергия/получена топлина(студ). Дефрост режимите са оптимизирани и обледяване няма. Такива машини струват пари, но във времето се изплащат(при положение,че целогодишно се разчита на тях). В месеците без парно ползвам инверторен климатик и не мисля че ми е гадно. В голямите жеги се прибирам с кеф в къщи, спя завит и се събуждам сух. Не мисля, че съм се набутал. Монтирал съм машината така, че да нямам директно обдухване на местата където седиме в помещението, а е достатъчно мощна и през нощта хладния и сух въздух се усеща в спалните достатъчно за да спиш спокойно. Смятам, че при кзбора на машина, трябва да се определи бюджет и консултация със специалисти.

В тази връзка,моля за мнение относно марките FUJI и PANASONIC.Имам оферти за такива климатици 12-ки.Някой ползвал ли е? Моля за мнения!
    Благодаря предварително!
    Имам Панасоник 18-ка инверторен от 2008г. Работи в помещение 45кв.м. с две външни стени и нямам оплаквания. Сега пазара е различен и избора е много по-голям.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    Аз също имам климатици, три на брой и съм доволен мнооого, но като се има в предвид реда по който се споменават марките предполагам, че офертите са за климатици от около 1000-1100лв. Затова дадох предложение при което един GENERAL за около 1300лв. ще е по-добрия вариант. А със добър бюджет има варианти за подово-таванни, касетъчни и т.н. Ама то с пари всеки знае. Може би трябва да се подчертае точно Консултация със Специалисти няколко на брой, не и от техно...което и да е, а от специализирана в климатична техника фирма предлагаща различни марки и класове климатици.

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от галин Виж публикацията
    Аз също имам климатици, три на брой и съм доволен мнооого, но като се има в предвид реда по който се споменават марките предполагам, че офертите са за климатици от около 1000-1100лв. Затова дадох предложение при което един GENERAL за около 1300лв. ще е по-добрия вариант. А със добър бюджет има варианти за подово-таванни, касетъчни и т.н. Ама то с пари всеки знае. Може би трябва да се подчертае точно Консултация със Специалисти няколко на брой, не и от техно...което и да е, а от специализирана в климатична техника фирма предлагаща различни марки и класове климатици.
    Офертите са доставка и монтаж на PANASONIC CS-E12QKEW1630 - 1630 лв. и FUJIRSG12LMCA - 1240 лв.Бях се насочил принципно към DAIKIN или MITSUBISHI.Бюджета ми е 1500-1800 лв. Ако някой ползва определена марка,моля да я сподели!

Страница 9 от 10 ПърваПърва ... 78910 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •