От 2-3 дена не съм влизал във форума и гледам нещата с тази тема много са загрубели. Също така гледам, че Слави 13 е получил 720-дневен бан.
Искам да си кажа мнението по въпроса:
Има си начин да се води спор и да се вадят доводи, без да се обиждат другите участници в спора. Слави 13 обаче така и не разбра:
1. Че не е проблемен неговия корк, а начина му на изразяване в обиден стил.
2. Че мненията му се триеха не заради корка, а заради стила на изразяване.
3. Че личните съобщения са си ЛИЧНИ и е недопустимо те да се вадят в публичното пространство
4. Че с модератор не се спори в публичното пространство
5. Че след като е получил забележка, а още повече и предупредителен БАН, трябва най-малкото да преосмисли защо се е случило всичко това
Аз си мисля, че Слави 13 не е чак толкова глупав, че да не ги осъзнае всичките тези неща. По-скоро причината според мене е друга - ЖЕЛАНИЕ ЗА УМИШЛЕНО СЪЗДАВАНЕ НА КОНФЛИКТИ. Отчитайки и факта, че Слави 13 е анонимен акаунт, и че умишлено си крие IP адреса, вземам окончателно решение за ЗАБРАНЯВАНЕ НА АНОНИМНИЯ АКАУНТ СЛАВИ 13 ЗАВИНАГИ. Ще се постарая да забраня и IP адресите, въпреки че са много.
Като цяло всички модератори на форума вложиха прекалено много психическа енергия в разправии с един единствен анонимен акаунт. Заради такива като него страдат всички останали. За в бъдеще няма да се влага толкова психическа енергия в анонимните акаунти. С тях ще се отнасяме по съкратената процедура - предупреждение, предупредителен БАН, вечен БАН. Специално внимание и обяснения в Лични съобщения ще се правят само с хората, които открито застават зад името си.