Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 16 от 61 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 151 до 160 от общо 602
    Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Според мен тези рейтинги трябва да се дават за конкретно мнение, а не за потребител. Както е във фейсбук. Тогава ще може да се вижда колко дадено мнение е поддържано и се е харесало, а друго не. Освен това хората, които роптаят най-често, когато някой изкаже различно мнение, биха могли да си изкарат яда като щракнат бутона за "нехаресване" и да си спестят разводняването на темата.
    Какво да направя когато съм много съгласен с мнението на колега по една тема, а не ми харесва мнението му по друга тема? Какъв рейтинг да му отбележа.
    Като искам да дам рейтинг на някой, но вече съм дал през тези 24 часа на друг, какво да направя. Да чакам 24 часа и да помня, че имам да гласувам за някой?!
    Май историята с рейтингите има нужда от доста обстойно домисляне!

Потребител
    Регистриран
    09.03.2011
    Искам да попитам защо отпаднаха званието напреднал и всички станаха потребители?

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ledenia123
    Искам да попитам защо отпаднаха званието напреднал и всички станаха потребители?
    Еми колега, много елементарно защо! Това отдавна трябваше да се случи. Пример: Начинаещ пчелар със 100 въпроса, автоматично става напреднал!?! Някак не става. Та заради това предполагам.....

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    Деспотов, напълно си прав.
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Сметнахме,че не броя на мненията определя кой е напреднал.Това е причината.

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.11.2010
    Не се сдържам вече!До кога ще се разводняват темите по този начин?Имам предвид следното-прочел недоразбрал и хоп мнение по темата,и то мнение което въбще не касае отворената тема.Или пък колеги които,само заради това да бъдат"на всяка манджа мерудия"пишат мнения и то само да се намират на приказка.Например: колегата който продава клей, 3килограма и 400грама(в раздел продава)си е пуснал обява, за да си продаде стоката,вижте писаното!Имайте уважение към хората.Незнам как стоят нещата,но няма ли начин,да се контролират някакси тези ненаместни обаждания по темите?

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от petkofire
    .... няма ли начин,да се контролират някакси тези ненаместни обаждания по темите?
    Имаш основание,и е правилна забележката,защото някой колеги правят всичко възможно да трупат брой мненния на всяка цена.От днес започнахме почистване на форума от мнения,извън темите или просто спам.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Е що орязахте разговора около продажбата на пчелния клей !? Това си беше абсолютно джентълменска дискусия, имаше си симпатична надменност, умерена ирония и достолепна самоирония, даже по едно време ми замириса на скъпи пури в английски клуб. Да не би да има някой да се притеснява, че водим и такива разговори във форума ? Със сигурност mladen99 и evgeni.filimonov не се притесняват. За мненията- смятам че почти няма форумци, които да участват тук само за да трупат бройка, айде да не казвам че въобще няма такива, не виждам причини за безпокойство някакво. Сега, че има хора устати или сладкодумци, ами казвайте директно и на момента кой каквото не му харесва и да се оправят нещата ако има нещо за оправяне, аз поне така правя . След като се спазват правилата за мен всичко е наред.

Nic 59
    Guest
    jordanov, орязоха го защото изтриха неудобено мое мнение.

Цитат Първоначално публикувано от Nic 59
    jordanov, орязоха го защото изтриха неудобено мое мнение.
    Говориш глупости. Никой не ти е виновен, че не си видял запетаята, която си беше там от самото начало. И започнахте едни безсмислени коментари - имало ли или нямало такова количество. Който се интересува сериозно от обявата, да се обади на посочения телефон и да попита. А който си няма друго занимание, да си потърси, а не да спами по темите.

Страница 16 от 61 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •