Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 63

Разгънат преглед

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Я, един опитващ се да мисли. Малцинство!
    Когато с изненада установиш, че вместо снасяща майка са ти продали излюпен маточник, какъв идиот трябва да си за да повториш пак? Каквото повикало - такова се обадило.
    Мисълта ми е, че докато пчеларите масово гледат какво да не дадат, вместо колко ще получат, ще се разпространяват болести, майките ще ги самосменят по-често, добивите ще са под тези, коитоо би трябвало и още по-далеч от тези, които биха могли да бъдат.
    Един вид омагьосан кръг - стискаш се, защото си беден, и си беден - защото си стиснат.
    Някой го е измислил преди мен, евала, бил е богат , умен и прозорлив!
    Аз съм глуповат но знам, че с трици маймуни не се ловят!
    За твое сведение от няколко години не купувам майки по различни причини. Тази година съм планирал да подновя донорите с нови и качественни защото почнаха да издишат. Склонен съм да купя без значение на парите защото в последствие инвестицията се оправдава многократно. Така че за мен е важно да купувам с гаранция а не с изненада.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри 76549_431113130269978_368060581_n.jpg‎  
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •