Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 95

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Да, аз използвах правата си да му дам БАН на Слави 13 (всъщност друг модератор го направи преди мене), но Слави 13 в същото време пък се възползва от правата си да ми нагърми една камара отрицателни ръчички за неща, които са АБСОЛЮТНО ВЕРНИ от гледна точка на науката. А сега кажете кой е крив и кой - прав. Трябва ли човек когато казва ИСТИНАТА, да бъде наказван за това от хора със сбъркано мислене?

Неговия БАН ще изтече и ще се забрави, но незаслужено дадените ми отрицателни ръчички ще останат такива вовеки-веков. Ха сега кажете кой е пострадал повече от този спор с некомпетентноста? И това между другото не се случва за първи път. Има няколко човека от форума, които имат навика безнаказано да раздазват незаслужени отрицателни ръчички на много хора, пишещи верни неща (истината). Мислите ли, че това е редно и че трябва да бъде оставено без последствия?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Не се ли усещаш,че прекаляваш с обясненията-"оправданията" за Слави и Ангел.Че ти си собственикът "раз и приключваш".И между другото,всеки си носи глава на раменете и може сам да реши какво да прави.......корк, фибран,стиропор,вата...ами кирпич,ами бали сено.........

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Не се ли усещаш,че прекаляваш с обясненията-"оправданията" за Слави и Ангел.Че ти си собственикът "раз и приключваш".И между другото,всеки си носи глава на раменете и може сам да реши какво да прави.......корк, фибран,стиропор,вата...ами кирпич,ами бали сено.........
    Колега Йосифов, Никой не го упреква за това, че е казал с какво си прави облицовката, а начина му с който се отнася с човека отсреща. Има разлика. И аз съм плюл Матеев къде по - жестоко и съм седял в карцера, но никога не съм го обиждал и наричал с разни епитети. Много хора са изразявали остро мнението си спрямо моите, но никога не съм засягал някой. Нека да разграничим нещата. Дори и много пъти съм се застъпвал за такива които ги гонят. Ако Слави смени начина си на действие във форума, то аз на момента ще му вдигна наказанието. Винаги съм мразел наказанията и не бих ги прилагал, но повече мразя да ми ходят по главата. Практически БАН Матеев не е давал. Слави имаше бан от мен. А Василевса си го поиска доброволно.

Автор
    Регистриран
    08.03.2015
    Аз съм с Carrier и съм супер доволен зимата японските климатици както и панасониците на -15 издъхват започват да бучат и трепери целият блок от тях. Моя е на 5 години както лятото така и зимата на -10, -15 работи по един начин не се чува техниците който монтираха климатика ми казаха да си взема такъв, ако искам да не се видим повече помислих си, че ме метнаха но съм много доволен.

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    За мен истината е Дайкин ,не напразно им казват Мерцедеса на климатиците ,Мицубиши е също много добър избор но ти си решаваш.Какъвто и да вземеш търси със COP над 5 и няма да сгрешиш.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •