Slavi 13 получава 3-дневен BAN за следното:

1. Оспорване на решенията на Модератор в публичното пространство.
2. Изваждане в публинчото пространство на текстове от Лични Съобщения, което по принцип е МНОГО ГРУБО НАРУШЕНИЕ.
3. Въпреки направените му културни забележки продължава с оспорване на решенията на Модератори и Администратори в публичното пространство.
4. Нещо повече - нарочно го прави това в много на брой последователни мнения. Явно целта му е тотално оспамване на темата.

По спора за топлоизолациите:
1. Самият спор по топлоизолациите го води с обиден стил на изразяване.
2. Самият спор по топлоизолациите го води не от позицията "аз мисля така", а от позицията "ти нищо не разбираш по въпроса", което вече е обидно, когато незнаещ спори с експерт по въпроса.
3. Отстоява тотално некомпетентни лични мнения (измислици), които е повече от ясно, че са грешни. На практика той оспорва цяла една ТОЧНА НАУКА, базираща се на математиката и физиката, с много точни и ясни формули и следствия от тяхното прилагане. На практика оспорва мнението и математическите доказателства на хиляди експерти от целия свят, като това го прави от позицията "аз съм най-велик, а всички останали специалисти по топлотехника от целия свят са некомпетентни".

Именно заради Слави 13 и Василевса въвеждам едно ново правило във форума:
Забранено е да се публикуват грешни мнения и да се спори за тях тогава, когато по даден въпрос НАУКАТА има точно и ясно становище.

Ако го няма това правило, утре Василевса и Слави 13 ще започнат да спорят, че 2 + 2 = 5, и на база на законното им право да участват с мнения, те лесно могат да превърнат поредната полезна тема в мазал. Това не им е за първи път, така че от този момент нататък новото правило влиза в сила.

По принцип всеки може да напише грешно мнение, когато се изказва от позицията "аз си мисля така", така че това не е нарушение на правилото. Нарушение е когато някой започне да отстоява грешно мнение, дори и тогава, когато му се предоставят неоспорими научни доказателства, че не е прав. Все пак форума се бори да предоставя на потребителите ИСТИНСКА ДОСТОВЕРНА НАУЧНО-ДОКАЗАНА ИНФОРМАЦИЯ, а не измислици на некомпетентни спорещи с високо самочувствие на специалисти по всичко.

Потребителите на форума не са длъжни да изчитат хиляди грешни мнения, за да отсеят ПЛЯВАТА и да намерят къде е зрънцето ИСТИНА. Поради тази причина от този момент нататък модераторите освен СПАМА и ОБИДИТЕ имат право да почистват и НЕКОМПЕТЕНТНАТА ПЛЯВА от всеки един спор. При вземането на решение кое е истина и кое - плява, модераторите много внимателно ще преценяват предоставените доказателства от двете спорещи страни, и на базата на тях ще решават коя от тях е права и коя спори с цел да опорочи поредната тема.